Hvordan en antennen fungerer

February 10

Hvordan en antennen fungerer

Grunnleggende

En antennen brukes til å forbedre kvaliteten på TV-signalet mottas, dermed resulterer i forbedret lyd- og bildekvalitet. "Signaltap", eller tap av kvalitet i TV-signal som kringkastes, skjer for en rekke årsaker. De tykke betongvegger av en blokkleilighet er en ting som kan forårsake signaltap. En antennen er din beste beste bevare så mye av det opprinnelige signalet som mulig.

Bildekvalitet

Få opp fra en antennen vil faktisk resultere i et bedre bilde enn hvis du var å bli TV fra en kabel- eller satellitt-tjeneste. Dette er fordi TV-signal som kringkastes "OTA" er helt ukomprimert, mens en kabel selskap vil komprimere signaler for å sende via en kabel fordi den har så mange flere kanaler å håndtere. En kabel eller satellitt-tjeneste tilbyr mye mer innhold enn en antennen ville, men innholdet mottatt av antennen vil være gratis.

Problemområder

Det er visse områder av landet hvor selv en antennen ikke vil gi deg en perfekt bilde. På landsbygda som er langt fra TV signaler overføring kilden, for eksempel er du sannsynlig å erfaring statisk og skygger mens du ser på TV. En antennen kan bare gjøre så mye, og hvis du ikke gir mye å arbeide med den gi ikke deg mye tilbake. For disse områdene, er forbrukere vanligvis anbefalt å få noen form for kabel eller satellitt-TV-tjeneste.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com