Samsung WEP170 Bluetooth hodetelefonen instruksjoner

June 2

Samsung lansert på WEP170 i 2006 som followup til dens populær WEP150 Bluetooth hodetelefonen. Bluetooth-teknologi i håndfrienheten innrømmer den å koble til en mobil enhet og fungere som lydutgangen for enheten, tillater brukeren å holde hendene fri til andre oppgaver. Headsettet bruker Bluetooth versjon 1.2, tilbyr opptil 7 timer taletid på én lading og veier inn på bare 15 gram.

Instruksjoner

• Koble WEP170 laderen til et strømuttak og koble den andre enden inn i runde kontakten på undersiden av hodetelefonen. Når den røde lampen på WEP170 blir blå, hodesettet er fulladet og kan du fjerne den fra laderen.

• Se den blå lampen på hodesettet. Hvis det blinker én gang hvert få sekunder, trykk og hold multifunksjon knappen på baksiden av hodesettet i fem sekunder til lampen blinker raskt og deaktiverer. Hvis lyset ikke er blinker, ikke gjøre noe, hodetelefonen er allerede off.

• Trykk og hold knappen Multifunksjon i åtte sekunder, til du ser indikatorlampen bo en jevn blå. Din Samsung WEP170 kan er nå i tilkoblingsmodus, og være søkte på og koblet til en annen enhet. Når du blir bedt om en tilgangsnøkkel eller PIN-kode, angi "0000."

• Tre øret løkken fra WEP170 hvis du vil justere hvilken side av hodet skal ha øretelefonen på. Ringen på slutten av øret loopen festes over øreproppen på hodesettet.

• Trykk på multifunksjon for å svare på et innkommende anrop eller henge opp en samtale du er på. Trykk og hold knappen multifunksjon for nesten en full andre til å starte en taleoppringing samtale, hvis telefonen er satt opp med taleoppringing eller svare samtale mens du er på telefonen. Du kan deretter bruke denne lang knappetrykk hoppe frem og tilbake mellom samtaler.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com