Hvordan erstatte en oksygen Sensor på en 2003 Dodge RAM

April 5

Hvordan erstatte en oksygen Sensor på en 2003 Dodge RAM

Oksygen sensorer er små enheter som lastebil å overvåke og justere drivstoff og luft blandingen i motoren. Når de går dårlig, din lastebil utslipp vil skyte i været, som kan skade miljøet og føre til at du mislykkes smog tester. Heldigvis, de er ikke altfor vanskelig å erstatte.

Instruksjoner

• Finn oksygen sensor. Gjør dette ved å følge din eksosrør sikkerhetskopiere under din lastebil. Lastebilen vil ha to oksygen sensorer - fire, hvis du har en dual-eksosanlegg på lastebil - en ligger like før og like etter din katalysator. Oksygen sensorer ligne fett sylindriske pinnene med en klynge av ledningene som kommer ut av deres tips.

• Koble oksygen sensor's ledninger fra ledningsnett i bilen din. Vær forsiktig når dra i støpselet ut at du ikke skader den elektriske kontakten på lastebilen, som gjør så kan gjøre det umulig for nye oksygen sensor for arbeide.

• Bruk din ratchet og socket eller din fastnøkkel til å skru oksygen sensoren fra hvor den er montert i din eksos manifold. Når du har gjort dette, er du fri til å kaste bort den gamle oksygen sensoren.

• Pels trådene av nye oksygen sensor med WD-40 eller anti-gripe sammensatte. Dette er å sikre en jevn installasjon og vil også gjøre sensoren lettere å fjerne når du erstatter det neste gang.

• Skru den nye sensoren av oksygen inn i eksos manifold og koble ledningen til elektriske kontakten nevnt i trinn 2. Når du har gjort dette, bør nye oksygen sensoren fungerer perfekt.

Tips og advarsler

  • Du må heve lastebil av bakken ved hjelp av en jack å nå oksygen sensorer. Hvis du gjør dette, må du utligne lastebilen på jack står eller noe lignende, som det er svært farlig å ha bare kontakten støtter lastebilens vekt mens du er under den.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com