Hvordan å kalibrere en Laser Meter

April 2

Hvordan å kalibrere en Laser Meter

Lasere er sammenhengende lyskilder som nå har mange programmer i vitenskap og industri. Mange programmer som bruker lasere er det ønskelig å vite den nøyaktige makten som laserstrålen leverer. Et instrument som kan brukes til å oppnå dette er en optisk makt meter, eller mer kjent som en laser meter. Dette er bærbare enheter som har en sensor som laserstrålen er rettet inn, og strømmen er vises på en LCD-skjerm. Når kalibrert, kan en laser meter gi kraft av en laser til 0,2 prosent.

Instruksjoner

• Slå på strømmåleren kalibrering og plassere den på en optisk benk. Kalibrering makt meter vil komme med en bredbånd lyskilde styrt gjennom en optisk fiber. Når slått på, vises kalibrert makt lyskilden på visningen.

• Plasser fiberoptiske fra kalibrering måleren til sensoren av laser meter, og Legg merke til den målte strømmen på begge enhetene. Kraften vises vil bli målt i watt (W) eller milli-watt (mW).

• Bestemme kalibreringsfaktoren ved å dele verdien vises på strømmåleren kalibrering av antallet på laser meter. Laser måleren er nå kalibrert og kan brukes på andre lyskilder for å bestemme makt. Den målte strømmen må være mangedobbelt av kalibreringsfaktoren bestemt over å få den riktige verdien.

Tips og advarsler

  • Mulig øye skade blindhet hvis forsiktighet ikke er utøves med flytting og plassering av.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com