Slik blokkerer innkommende samtaler på huset telefonen

October 31

Slik blokkerer innkommende samtaler på huset telefonen

Det finnes ulike carrier tjenester du kan bruke til å blokkere innkommende anrop på telefonen hus, fra å blokkere alle anonyme anrop til å blokkere bare en valgt liste over telefonnumre. I tillegg kan du kjøpe en ekstern enhet som gir deg muligheten til å tilpasse din ringe sperring. Den beste måten å finne ut hva blokkerer tjenester din telefon operatør tilbyder er å kontakte dem. Det er vanligvis en månedlig avgift for slike tjenester, og en engangsavgift for eksterne enheter.

Instruksjoner

• Blokkere en rekke samtaler med 60. For noen nordamerikanske telefon operatører, som ATT &, kan du bruke koden 60 å skjermen telefonsamtalene. Etter trykker denne koden på telefonens tastatur, en rekke spørsmål guider deg gjennom sine funksjoner, inkludert hvordan å sette opp en liste over telefon tall som du vil ikke ringe gjennom til telefonen hus. Disse oppringere hører i stedet en innspilling at du ikke imot oppringingen. Hvis et anrop er blokkert, kan du trykke 60 etter kallet til å legge den til i listen Blokkerte. Du avblokkere, koden er enten 3 eller 80, avhengig av regionen. Det er vanligvis en månedlig service for denne tjenesten. Kontakt teleoperatøren telefon å se hvis det tilbyr denne tjenesten.

• Konfigurere anonym ringe avslag med 77. Ulike nordamerikanske telefonselskaper, som ATT &, tilbyr denne koden til sine kunder. Ved å trykke denne koden på telefonen huset, konfigurere du anonym ringe avslag, en tjeneste som avviser alle innkommende oppringinger som blokkerte. Når en person som er blokkerte samtaler, en innspilling informerer ham du ikke godtar blokkerte samtaler, og blokkering av hans nummer hvis han ønsker kallet til ring gjennom. Til enhver tid, kan du trykke 87 deaktivere denne tjenesten. Det er vanligvis en månedlig avgift for anonym ringe avslag. Kontakt teleoperatøren telefon å se hvis det tilbyr denne tjenesten.

• Bestille en blokkering tjeneste. Noen telefon operatører tilbyr "Personvern Manager," en tjeneste som fungerer på samme måte anonym ringe avslag. Men istedet for utleie oppringere unblock deres nummer å ringe gjennom, det også om oppringeren trykker en kode eller registrere navnet hennes ved ledeteksten. Når oppkalleren fullfører handlingene, hus telefonen ringer og ber deg om å godta eller avvise anropet, la det rollover til talemeldinger eller informere oppringeren gjennom et opptak som du ønsker telemarketer legge til ditt gjør ikke ringe registeret. Det er vanligvis en månedlig avgift for denne tjenesten. Kontakt din telefon operatør og spørre om det tilbyr denne tjenesten.

• Kjøpe en call-screening enheten. Det er produkter som du bruker eksternt med huset telefonen til å blokkere innkommende samtaler. For eksempel ringer ID Manager lar deg tilpasse hvilke typer innkommende samtaler du vil blokkere - anonyme kall, eller en liste over telefonnummer, eller du kan opprette en liste kan ringe gjennom.

• Registrer deg med gjør ikke ringe registeret. Databasen administreres av Federal Trade Commission, kan du legge inn telefonnummeret ditt en gjør ikke ring register som hindrer at de fleste telemarketers ringer telefonnummeret. Du kan registrere ditt telefonnummer på Donotcall.gov.

Tips og advarsler

  • Sannsynligvis skal den enkleste måten å blokkere alle innkommende oppringinger bare slukke ringingen på mobilen hus.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com