Satellitt-mottaker installasjon Tips

June 16

Satellitt-mottaker installasjon Tips

Millioner av mennesker rundt om i landet bruker en satellitt-tjeneste for TV-titting. De fleste enten har DirecTV eller PARABOLEN nettverk, som er de to største satellitt-leverandørene i USA. Ser disse sendingene krever en satellittmottaker. Installere en mottaker er vanligvis ikke en stor avtale og kan oppnås raskt de fleste.

Grunnleggende mottaker installasjon

Finne en mottaker som fungerer med din nåværende systemoppsettet er den raskeste måten å få jobben gjort. Skifte en gammel mottaker med en nyere versjon med de samme funksjonene er like enkelt som å koble gamle og koble den nye. Kontroller at du merker hvilke kabler/telegrammer går der. Det er ikke nødvendig å koble ledningene fra baksiden av TVen eller annet utstyr, med mindre du gjør andre endringer. Bare koble hver kabel/ledning fra mottakeren og la andre ender koblet. Det anbefales å bare gjøre én komponent endre samtidig, bortsett fra hvis du er veldig kjent med elektronisk ledninger. Gjør hver og en separat for å sikre et riktig tilkobling. Erstatt satelittmottaker først, og deretter endre eller legge til andre når du vet fungerer riktig.

Ledninger

Det finnes en rekke koblingsskjema avhengig av hva du faktisk har koblet. Hjemmekinoanlegg med HDTV; Audio mottakere/mottakere; DVD, VCR, Blu-ray-spillere eller opptakere; og mer elektronikk har flere ledninger enn de med bare en TV koblet. Ikke bli overveldet av mengden av kabler du ser bak oppsettet. Du må bare håndtere de fysisk koblet til mottakeren for å installere den. Holde denne installasjon tips i tankene når du arbeider med satellittmottaker kabling: en ende av kabelen går IN og den andre går. Vær sikker på at du bruker riktig innganger og utganger i hver ende.

Satellitt-mottaker ledninger

Finn kabel kommer fra stikkontakten kommer til satt IN - dette vil være en koaksialkabel. Løsne det fra mottakeren. Se på baksiden av mottakeren til å se hva utganger brukes. Finn ledninger/kabelen i A / V (audio/video) ut eller ut til TV utganger. Dette kan variere avhengig av spesifikke satellitt oppsett. Oftest A / V RCA-kabler (rød, hvit og gul) brukes eller en annen koaksialkabel. Ulike ekstra mottaker tilkoblinger kan inkludere en S-videokabel sammen med to lydkabler (rød og hvit), en komponentvideo-kabel (grønn, blå og rød) med to lyd kabler og en HDMI-kabel. Fjern hver enkelt, gjør oppmerksom på hvor det var tilkoblet. Skrive denne informasjonen ned eller bruke et stykke tape til å merke hver ledning, hvis du er bekymret om å huske.

Ny mottaker installasjon Tips

Legge til en ny mottaker oppsettet eller en som har ekstra krav - for eksempel DVR kaller evner eller HD-programmering - sannsynligvis for ulike kabling enn du har. Kontroller at du har én kabel i denne plasseringen fra satellitten og to for en DVR (TiVo) mottakere. Koble denne kabelen til mottakere satt i eller Sat 1 og satt 2 innganger. Fullføre installasjonen av satellitt-mottaker ved å koble bildet (video) og lyd (audio) signaler fra den til TVen. Husk: du må har en / V ut fra mottakeren kommer til A / V IN på TV. Dette kan være en tilkobling eller en kombinasjon av tilkoblinger, og det kan også omfatte andre komponenter som tidligere beskrevet. Følg koblingsskjema fra mottakeren manualen eller andre kilder for nøyaktig tilkoblinger.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com