Instruksjoner for en Crosley platespiller

November 3

Instruksjoner for en Crosley platespiller

Crosley selskapet ble startet i 1920 som en produsent av rimelig radioer. Crosley innført senere første bærbar TV-apparatet, USAs første kompakt bil, bil skivebremser. Merkevaren ble stengt i 1950, men re-åpnet i 1978 som en produsent av utstyr. I 1993 begynte Crosley Radio å produsere moderne lydsystemer i vintage stil emballasje. Som i 2011 produserer Crosley en rekke unike stereoanlegg spille CDer, kassetter, MP3s og vinylplater.

Instruksjoner

• Slått på. På de fleste Crosley maskiner, trykk på "Power"-knappen på panelet. Drei volumknappen på andre, til maskinen klikker på.

• Velg phonograph funksjonen. Dette gjøres ved enten trykke på "Function"-knappen til ordet "Phono" kommer på LCD-skjermen, eller flytte en funksjon knotten til det peker mot "Phono".

• Plass posten på tallerken. Platespiller tallerken ligger på toppen av maskinen, første Løft opp dekselet, og plasser posten ned slik at metall spindelen går gjennom hullet i midten av posten.

• Stille platespiller. Er en bryter som kan settes til 33, 45 eller 78 tallerken. De fleste standard store poster bør settes på 33, de fleste små bør settes på 45. Bare bestemte svært gamle poster må settes til 78. Hvis posten spiller for fort eller sakte når du setter ned nålen, endre hastigheten.

• Løft opp nål armen og flytte det over dreieskiven tallerken før posten starter snurrende. Slipp nålen forsiktig ned på utkanten av posten, der det ikke er ikke riller. Trekk nål armen av posten når det siden er over. Gjenta dette trinnet for å høre den andre siden vende posten.

Tips og advarsler

  • De fleste Crosley platespillere er utstyrt med en vinyl post funksjon som lar deg spille inn vinyl album på kassetter, CD eller MP3. Dette spiller posten som anvist og trykk "Record".

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com