Hvordan få en fast SIM-kortet

August 12

Hvordan få en fast SIM-kortet

Siden SIM-kort er så liten, når de står fast, kan de være veldig vanskelig å komme ut. Viktigere enn unjamming SIM-kortet gjør at du gjøre det samtidig som telefonen i god stand. Hvis SIM-kortet er bare plassert under batteriet, bør du fjerne den lett, men hvis SIM-kortet settes inn i et spor, er det mye lettere for den å bli fast. Du skal kunne lagre SIM-kortet ved å være delikate i fjerningen.

Instruksjoner

• Lagre informasjon fra SIM-kortet på telefonen. Hvis du kan fortsatt bruke telefonen, overføre noe info fra SIM-kortet til telefonen i tilfelle SIM-kortet ikke brukes når du fjerner den. For å gjøre denne, bare gå til mappen eller filen du vil lagre til telefonen, åpne din "Options", og velg deretter lagre den til telefonen. Er det sannsynlig at telefonen ikke vil fungere hvis SIM-kortet er fast, imidlertid.

• Slå av telefonen, ta av bakdekselet og fjern batteriet. Du innsiden av telefonen skal så tilgjengelige som mulig.

• Finn din SIM card sprekk, og prøve å finne hvor det er fast. Hvis du ikke finner den nøyaktige plasseringen, ikke bekymre deg, men det er nyttig å vite nøyaktig hvor det blir sittende fast.

• Bøye din binders til posisjonen du trenger, og prøver å presse SIM-kortet ut av sporet. Presse papirbiten gjennom baksiden åpning for SIM card sprekk og push. Hvis papirbiten ikke passer, kan du prøve å bruke synål. Målet er å få det SIM card å stikke ut litt.

• Fange forsiden av SIM-kortet med din nål nebbtangen mens du presser den fra baksiden med din bindersen. Grunnen du trenger nål nebbtangen er fordi de fleste pinsett ikke sterk nok grep for slik en liten vare. Prøv ikke å presse Tanga så vanskelig som å skade SIM-kortet.

• Vrikke og trekk Tanga forsiktig til SIM-kortet kommer ut. Prøv å delikat vrikke det malplassert. Ikke voldsomt yank det.

Tips og advarsler

  • Hvis du føler at du skal skade telefonen, er det best å bringe den til en butikk eller sende det til produsenten. Du kan ha en garanti å få en ny telefon. Men når du begynner å rote rundt med det, du kan kysse at refusjon farvel.
  • Hvis du skader SIM-kortet i fjerningsprosessen, kan du be om en ny fra tjenesteleverandøren mobiltelefon gratis.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com