Hvordan du skal male en bilens interiør

March 19

Hvordan du skal male en bilens interiør

Nå har jeg vært vitne til en stund at maleriet en bilens interiør er en ganske vanlig forespørsel. Motivasjonen for fargeendring kan variere fra restaurering å beholde bilens verdi å bygge drømmen Vis bilen. What ever grunn, det må gjøres riktig med tålmodighet og tid til å sikre at mål vil vare du år og vil se autentisk med en kvalitet jobb. Jeg har også sett en rekke opplæringsprogrammer som utelater hoveddetaljene i utarbeidelsen som kan være forskjellen mellom en utrolig maling jobb som legger til stil og kjøretøyet og en filtrert og billig ser maling jobb med chip merker overalt. Så jeg har gitt en nøyaktig guide å male din bilens interiør. Husk at forberedelser er nøkkelen så Les nøye og glad maleri.

Instruksjoner

Vet hva du vil! vet hva fargevalg, mønster og finish. Hvis du investerer tid og krefter på å male bilen må du ha en viss idé hvordan det skal se.

Fjern alle paneler, plast komponenter, stykker, knotter. Alt du vil male vil være enklere å prep og maling når den fjernes fra bilen. Hvis det ikke kan fjernes og må males i bilen, bruke malere tape og plastposer til å forsegle av alle områder du ikke ønsker å male. Hvis panelene du fjerne legges kabler og andre elektriske komponenter kontroller er batteriet frakoplet.

• Nå er det tid til å forberede, dette er den mest tidkrevende delen, men det er også viktig. Riktig forberedelse er forskjellen mellom en kvalitet maling jobb og en som er falming og chipping.

Få stykker og noen lakk tynnere ren og skrubbe alle bitene du vil male. Dette vil fjerne alle oljer, fett, rustning alle, støv og skitt fra overflaten som vil skade finish.

• Bruke prep gel på bitene og skure puten grov opp overflaten av panelene. Dette vil fremme bedre vedheft mellom primer og overflaten av paneler og plast komponenter. Dermed hindrer noen unødvendige peeling.

Neste er primer, enten du bruker en spray pistol eller en rangle kan spray overflaten i rader. For eksempel spray fra venstre til høyre, eller opp til ned. Spray aldri i sirkler, dette vil la noen områder med mye primer og andre områder med ikke nok.

Når primer er tørr er den klar for maling. Kontroller at du maling designet for bilens interiør og som er utformet for å være varmebestandig. Igjen enten med spray pistol eller rangle kan, spray i en tilbake og frem bevegelse. malingen vil være tørr å ta i ca 5 minutter og tørk for å håndtere på 15 minutter. Etter ca 5-7 minutter av første strøk spray en pels. Alle har ikke mindre enn 4 farge frakker, vil dette sikre at malingen vil vare en stund.

• Maling med være helt tørr i 48 til 72 timer. Når det er tørt spray et strøk av klarlakk for å legge til UV motstand i maling på panelene. La klarlakk tørr og installere alle panelene tilbake inn i bilen.

Tips og advarsler

  • Det ville være en god idé å få bilen vinduene tonet for å redusere varmen og UV-stråler bilen mottar.
  • Hvis du vil maling jobb å se OEM eller som en fabrikk maling jobb få silkematt maling
  • Vis biler pleier å ha glans maling for den skinnende glans i innlandet
  • Hvis du skal male utenfor kontroller luftfuktigheten er høy, hvis det er fuktighet i luften vil påvirke maling.
  • Husk at forberedelse betyr alt!
  • Før du begynner å ta deler ut av bilen, slå den av og koble fra batteriet!
  • Pass på at du har briller og en ventilasjon masken på, stole på meg... Du ønsker ikke å puster denne ting.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com