Dekk perle verktøy

October 8

Den mest effektive måten å få et dekk perle er å bruke en pneumatiske dekk veksler; men du kan gjøre dette hjemme ved hjelp av noen forskjellige billig verktøy. Mens det tar mer fysisk arbeidskraft, du unngå å vente i lange køer ved ditt lokale dekk center og spare penger samt.

Gummihammer

Som du er blåse dekk, vil du skal skal traff sideveggen med en gummihammer. Dette vil flytte perle på plass. Med mindre dekk fylles med luft, vil ikke treffer den med klubbe saken. Ikke bruk hendene til å dytte eller trekke dekk perlen i posisjon til den begynner å holde luften; du ønsker ikke fingrene fanget mellom dekket og felgen når perlen sel.

Luftkompressor

Luftkompressor til å fylle dekket med luften som sete perlen. Pass på ikke å fylle dekket tidligere regulert trykket når det sitteplasser perlen. Dette kan forårsake din dekk å eksplodere. Også vil fylle et dekk med mye luft resultere i ujevn slitebanen slitasje, gjør dekket ineffektive over tid.

Smøre penselen

En mettet såpevann pensel hjelper perle slip på plass. Penselen burde være smurt med en såpevann løsning. Oppvaskmiddel fungerer bra og reduserer friksjonen mellom perlen av dekket og felgen. Etter dekket på felgen, skal du kunne forsegle perle ved å blåse dekket med luft. Du vet dette har skjedd fordi du hører et tydelig "pop" som oppstår når dekket er plassert på felgen.

Lirk Bar

En snuse bar brukes først bryte den Tires perle. Plasser Lirk bar mellom deflatert dekket og felgen, og press nedover. For å unngå riper og dinging felgen, sette en gummi blokk mellom rim og snuse bar. Etter oversiden av dekket er utette, løft dekk opp, bringe bunnen av dekk til toppen av felgen. Deretter plasserer Lirk bar mellom rim og dekk og snuse opp. Dette fjerner ble dekket fra kanten.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com