Hvordan konvertere iPod fra Mac til PC?

July 12

Hvordan konvertere iPod fra Mac til PC?

Apple iPod er bygget for å fungere med både Windows og Mac OSX. Det er formatert for å arbeide med systemet som det er satt opp på. Du må konvertere iPod til å arbeide med et Windows-system når du endrer datamaskiner fra en Mac. Denne prosedyren innebærer flytting mediefilene og oppdatere iPod-programvaren.

Instruksjoner

• Kopier iTunes-musikkbiblioteket til PC. Sett inn en tom CD eller DVD i stasjonen brenner. Start iTunes og velge "fil" deretter "Tilbake til platen" alternativet. Klikk på «Tilbake opp hele iTunes-biblioteket og spillelister,» kopiere innholdet i iTunes. Starte brenne sikkerhetskopi. iTunes vil be deg om en ny plate når først er full. Starte iTunes på PCen. Sett inn den første platen og når iTunes spør, Velg alternativet "Gjenopprette".

• Oppdatere iPod-programvaren. Dataoverføre og installere Apple iPod Software Updater fra Apple-webstedet. Koble Mac-formaterte iPod til PCen med USB-tilkoblingen. Løpe iPod programvare oppdatere, og klikk på "Gjenopprett".

• Legge til musikk fra overførte iTunes-biblioteket til iPod. Koble restaurert iPod, og koble den til igjen. iTunes vil be hvis du ønsker å synkronisere enheten med iTunes. Bekrefte dette for å legge til mediefiler.

Tips og advarsler

  • Når du oppdaterer programvaren til iPod, kan du slette innholdet på iPod. Kontroller at du har sikkerhetskopiert iTunes-biblioteket på platen eller en annen harddisk før du kjører updater programvare.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com