Hvordan å fortelle hvis LCD er skadet på en iPhone?

December 15

Hvordan å fortelle hvis LCD er skadet på en iPhone?

En iPhone er en sofistikert elektronisk enhet. Det har mange komponenter som alle arbeider sammen, som kan gjøre feilsøking litt utfordrende når et problem oppstår. Hvis iPhone viser ikke noe på skjermen, kan du anta at LCD er skadet, men dette kan ikke være tilfelle. Ta noen minutter å feilsøke før hoppe til konklusjoner og betale for en kostbar reparasjon du kanskje ikke trenger.

Instruksjoner

• Inspisere LCD-skjermen på iPhone synlige skader. Se etter sprekker, bulker eller misfarging bak skjermen. Hvis du ikke ser noen åpenbare feil på skjermen, må du kontrollere at telefonen har strøm.

• Koble iPhone til en lader. La telefonen koblet i flere minutter å gi et mindre gebyr til batteriet.

• Trykk på "Home"-tasten på iPhone. Hvis telefonen er låst, vil dette låse den og vise startskjermen. Hvis du ikke får en skjerm, telefonen kan ha avsluttet på grunn av lav batterikapasitet og kan fortsatt være deaktivert.

• Trykk og hold knappen "Dvale/vekke" øverst i høyre hjørne av telefonen. Hvis telefonen var slått av, vil dette slå den på og vise startskjermen. Hvis du fortsatt ikke får en skjerm, kan du prøve å tilbakestille telefonen.

• Trykk og hold knappen "Dvale/vekke" og "Home"-knappen, som er plassert på forsiden av telefonen, i 10 sekunder. Apple-logoen vises på skjermen. Hvis du ser logoen, la telefonen støvel. Hvis du ser en batteri-logo, la telefonen lade helt før du slår den på. Hvis du ikke ser en logo, vil du måtte få telefonen sjekket av en Apple reparasjon tekniker.

Tips og advarsler

  • Ikke forsøk å demontere iPhone for feilsøking. Dette vil ugyldiggjøre garantien og permanent skade telefonen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com