Hvordan kan jeg svare telefonen MagicJack?

August 21

Hvordan kan jeg svare telefonen MagicJack?

MagicJack er en voice-over Internet protocol eller VOIP, som lar deg bruke datamaskinen og Internett-bredbåndstilkobling å foreta og motta telefonsamtaler. I 2010 bekostning enheten og første års tjeneste, som inkluderer ubegrenset samtaler i USA og Canada, $39.95. Etter innledende kjøpesummen er årlig abonnement $20.

Bruke MagicJack

For å installere MagicJack, koble enheten til en tilgjengelig USB-port på datamaskinen. A vil vises som enheten nedlastinger de nødvendige oppdateringene før endelig lasting. Etter registreringen vil du motta ditt telefonnummer og kunne foreta og motta telefonsamtaler. På den ene enden av enheten er en RJ-11-telefonkontakt der du kan koble en standard telefon. Når det ringer, svar det som du ville en vanlig fasttelefon telefon ved å plukke opp telefonen.

Datamaskinen må være slått på for at enheten skal fungere. Hvis du vil slå datamaskinen av og fortsatt motta anrop, kan du konfigurere innstillingene for samtale på MagicJack.com opp til å viderekoble anrop til en annen telefon.

Du kan også bruke et headset med din MagicJack i stedet for en tradisjonell telefon. Følg instruksjonene for å installere hodesettet på datamaskinen og deretter på "Meny"-knappen i MagicJack vinduet. Det første alternativet tilgjengelig vil være "Bytte til headsettet."

Mens du bruker hodetelefoner du vil svare og slutten samtaler annerledes enn med en tradisjonell telefon håndsett. Når en oppringing mottas, vises et vindu med ringer og alternativene besvare eller ignorere anropet. Foreta et anrop med hodetelefonen, bruk tastaturet på MagicJack grensesnittet og klikk den grønne "Send"-knappen eller klikk på så mange du har lagret i Kontakter-delen av vinduet. Dobbeltklikke på et av disse numrene starter oppringingen utføres.

Det er gjenoppringing, talemeldinger og Google 411 knapper på MagicJack grensesnittet. Klikk disse knappene for å få tilgang til disse funksjonene, eller åpne dem manuelt på en tradisjonell telefon hvis ønskelig.

Tips og informasjon

Effektiv tidlig i 2010, MagicJack fungerer på Windows XP, Vista, Windows 7 og Mac OS X. Linux er i utvikling. Enheten fungerer best på en godt vedlikeholdt datamaskin. Unngå å kjøre minne - eller båndbreddeintensive programmer mens du bruker den, å ringe kvalitet.

Ta enheten med deg mens du reiser og bruke telefonen på en datamaskin utstyrt med høyhastighets Internett-tilkobling. Koble til MagicJack i en datamaskin, og programvaren vil automatisk installere. Hvis du bruker det på en bærbar datamaskin, kan du foreta og motta telefonsamtaler med Wi-Fi-aktiveringspunkt når tilgjengelig.

En MagicJack registrert i USA kan brukes over hele verden hvis det finnes en høyhastighetstilkobling til Internett. Hvis du har familie eller venner i andre land, kan det kan du kalle dem uten å pådra seg internasjonale telefonkostnader. Hvis dette ikke er et alternativ, kan du aktivere det å gjøre internasjonale samtaler ved å opprette en konto med forskuddsbetaling.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com