Reparere verktøy for Yamaha båt motorer

November 22

Reparere verktøy for Yamaha båt motorer

I en anstrengelse å spare tid og penger, ville noen Yamaha motor båteiere foretrekke å utføre utenbordsmotor reparasjoner utenfor butikken. Selskapet ikke motvirke denne øvelsen tilbyr omfattende feilsøking guider for hver bestemt utenbordsmotor modell på sin hjemmeside. Yamaha selger også bestemt båt motor Reparasjonsverktøy for å ytterligere hjelpe eiere i denne prosessen.

General verktøy

Noen av de mange verktøyene som kreves til riktig reparere en Yamaha båt motor inkluderer generelle verktøy som en skiftenøkkel, tenger og skrutrekkere. Alle er nødvendig til visse paneler og systemer i Yamaha båt motorer. Eiere må også mer spesifikke verktøy, avhengig av hvilke typer reparasjoner nødvendig. Dette inkluderer tennpluggen verktøy som en tennpluggen fastnøkkel og en tennpluggen gapet verktøy wire tykkelse måle for å måle tennpluggen gapet. Eiere kan også trenger verktøy for å reparere det elektriske systemet, inkludert reservesikringene og batterilader. Yamaha tilbyr noen av disse generelle verktøy på sin hjemmeside.

Flytende Extractor pumpe

En annen nyttig verktøyet Yamaha tilbyr for sin påhengsmotorer inneholder en væske extractor pumpe utformet slik at eierne å pumpe væsken fra vanskelig tilgjengelig akvarier. For Yamaha påhengsmotorer gir denne typen verktøy en enkel måte å fjerne olje fra tanken oljeskift. I tillegg, hvis vann forurenser en motor bensin, kan eiere bruke denne pumpen renne drivstofftanken for en refill med ren bensin. Det kan også brukes som en vannpumpe, gjør det nyttig for lensepumpe vann flytting på en båt.

Tømme Kits

Yamaha tilbyr påhengsmotor flush kits for å hjelpe eiere med en rekke reparasjoner. Prosjektpakkene er spesielt utformet til å koble til en standard hageslange og å tillate eiere å spyle ut noen sand eller salt som har samlet inn i motoren. Dette kan hjelpe øke motor effektiviteten og forlenge livet. I tillegg lar flush kit påhengsmotor effektivt kjøre ut av vannet, tilrettelegge alle reparasjoner eller justeringer som gitt må utføre stund påhengsmotor fungerer. Yamaha tilbyr en rekke kits, avhengig bestemt utenbords. Alle koste mindre enn $20.

Oljer og smøremidler

Yamaha anbefaler ofte at eiere bruker typer oljer og smøremidler mens reparasjon og vedlikehold Yamaha båt motorer. Selskapet tilbyr derfor en database som inneholder de fleste av disse anbefalt væsker. Selskapet tilbyr også en rekke rengjøringsmidler, avfetting og polerer ment for bruk med Yamaha utenbordsmotorer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com