Mobiltelefon spion informasjon

March 16

Mobiltelefon spion informasjon

Fleste tror at ved hjelp av en mobiltelefon tillater dem å snakke og tekstmelding andre privat fordi telefonen brukeren kan slette meldingene og ringe loggbøker. Men er dette ikke alltid tilfelle. Cell Phone Spy, et program som brukes sammen med en USB-enhet, henter slettede tekstmeldinger og noen samtalelogger som telefonen bruker et SIM-kort.

Hovedfunksjonen

Mobiltelefon spion programmet, laget av Brickhouse Garanti, fungerer som en SIM-kortet utvinning program. SIM Card Spion er en USB-enhet som brukeren setter inn en telefonens SIM-kortet. Bruker mobiltelefonen spion programvaren installeres på en PC, programmet gjenoppretter slettede tekstmeldinger og tillater brukeren å vise dem på PC.

Funksjoner

Mobiltelefon spion fungerer også som en backup SIM-program ved å overføre alle SIM data til en PC, inkludert hele telefonboken og SMS-meldinger, i tillegg til at redigering av data og overføring til et annet SIM-kort. I tillegg kan brukeren vise opptil 10 av de siste telefonnumrene til utgående samtaler.

Advarsel

Mens denne programvaren og maskinvare fungerer for de fleste telefoner med SIM-kort, lagrer ikke alle telefon med et SIM-kort data til kortet, betyr at programmet ikke vil fungere. I tillegg bruker ikke hver telefon SIM-kort. Dette programmet vil ikke fungere med smartphones eller mobiltelefoner fra Verizon og Alltel. I tillegg fungerer programmet ikke med noen Nextel og Sprint toveis radiophones. Programvaren og SIM USB-enheten er ikke kompatibel med alle PC bruker Windows Vista-operativsystem.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com