Vil digitale TV arbeid uten et konverteringsprogram boksen?

February 8

Vil digitale TV arbeid uten et konverteringsprogram boksen?

Med overgangen fra analoge til digitale fjernsynssendinger i juni 2009, du lurer kanskje på om du trenger en converter-boksen. Konverter bokser endre digitale signaler til analogt signal, slik at analog TV å vise det digitale signalet. Hvis du har en digital TV, bør du trenger en converter-boks.

Digitale TV-apparater

Hvis TVen er en nyere digital-TV i skrivende stund i April 2011, vil det kunne motta digitale signaler uten konvertering nødvendig. Hvis du kjøpte TV etter 2007, det bør ha en digital tuner inne og du trenger ikke en omformer for. Du kan også se på hva slags innganger TVEN har. Det tar bare en gammeldags koaksialkabel inngang (rundt med en enkelt ledning bly i midten), må du sannsynligvis en omformer-boksen.

Analog TV

Før 2009 i USA brukte fjernsynskringkasting analoge signaler. Denne teknologien hadde vært i bruk siden begynnelsen av TV, lenge før ankomsten av datamaskiner eller digitale medier. Kringkastingssignaler brukt amplituden eller hyppigheten av radiobølgene kommunisere lysstyrken i piksler på skjermen, sveiper over bildet linje for linje. Dette var perfekt for en CRT-TV, som trekker bilder linje for linje på skjermen.

Digital-TV

12. juni 2009, alle kringkasting i USA byttet over til digitalt format. I denne ordningen, informasjonen er konvertert til biter mye som en videofil på en datamaskin og kringkaste signalet er bare en strøm av digital informasjon. Dette faktisk sparer mye båndbredde, som deretter kan brukes for høyere kvalitet, flere kanaler, andre teknologier (for eksempel smart telefon signaler) eller nødetatene.

Konverter bokser

Dessverre var mange TV overvåkere hele landet fortsatt bruker analog TV samtidig med bryteren. For å vise et digitalt signal, trengte de konverter bokser. Du husker kanskje noen banket på døren din i 2009 å be om du trengte en. Konverter bokser Les det digitale TV-signalet og konvertere den til samme format som de gamle analoge TV-signalene. Konverterte signalet kan så være kablet til den analoge TV.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com