Slik slår garasjen til en automatisk sprøyteboks

May 3

Slik slår garasjen til en automatisk sprøyteboks

Auto spray boder er svært dyrt å kjøpe og installere. Når du maler et kjøretøy, er en auto sprøyteboks det beste stedet å male for å holde forurensninger og debris ute av maling. En sprøyteboks er også ventilert for å holde maling røyk fra blir pustet inn av maleren. Siden ikke alle har tilgang til en sprøyteboks, kan en garasje bli forvandlet til en sprøyteboks med noen elementer og passende forholdsregler.

Instruksjoner

• Fjerne alt fra garasjen, inkludert alt på gulvet, vegger og på hyllene i taket. Feie garasjen med en sopelime å fjerne alle skitt og støv. Hvis vegger eller tak er skitne eller har spindelvev, feie dem ned også.

• Skyll garasje gulv og vegger, hvis mulig, å fjerne alt støv og rusk. Når maling er som sprayes på en bil, kan løs skitt og støv i luften lande på bilens overflate og vises under tørket maling. Bruk vann for å vaske ned veggene og gulvet å kvitte seg med de fleste av smuss.

• Dekk alle varer som må forbli i garasjen med plast tarps. Dette beskytter elementene fra maling overspray og holder også støv på elementer fra å komme i luften eller på bilens overflate i løpet av maleriet. Støv og smusspartikler i luften kan lande på bilens overflate og blir veldig merkbar når lakken har tørket.

• Plass for fans i alle vinduet og døren åpning, mot dem til å flyte utenfor. Dette henter maling avgasser, støv og lys overspray utenfor og bort fra maleren og bilen.

Tips og advarsler

  • Aldri maling i en lukket garasje uten tilstrekkelig ventilasjon.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com