Hvordan kjøpe drivende dekk med farget røyk

September 6

Drivende er en av de raskest voksende bilindustrien idrettene i verden. Opprinnelig utviklet i 1970 i fjellene av Japan, har drivende spredt over hele verden og samlet en tilhengerskare i millioner. Drivende refererer til kjørestilen oversteering gjennom svinger og slik at bakhjulene av å skyve i motsatt retning av reise. Drivende dekk produserer store mengder røyk farget dekk er en av de hotteste trendene i drivende verden, legge og gjennomarbeidet til eventuelle drivende kjøres.

Instruksjoner

Hvordan kjøpe drivende dekk med farget røyk

• Bestemme hvilken type dekk du trenger til din bil. Drivende dekk er spesielt laget for å gi ulike nivåer av grep avhengig av overflaten du skal kjøre på, så vet din valgte overflaten før jakt dekk.

• Se brukerhåndboken og gjeldende dekkene til å angi riktig dekk. Mest drivende dekk kan kjøpes i størrelser 15, 16, 17 og 18 inches, noe som gjør dem lett tilgjengelig passer mange forskjellige kjøretøy. Rød er den mest populære drivende fargen og finnes i nesten alle størrelser, men gult og blått er vanskeligere å finne.

• Kontakt en distributør for å finne det beste tilbudet på dekkene. Farget drivende dekk kan er en av de nyeste produktene på markedet, og lett koste flere tusen dollar per sett, så shoppe rundt for lavest pris. Hvis din normal dekk butikk ikke har fargede dekk, bør de kunne anbefale en butikk som lager dem.

• Ta dekkene til anerkjente bil butikk å ha dem montert på felger. Fargede dekk bør ikke brukes til daglig kjøring, så har et ekstra sett med felger tilgjengelig for nye dekkene. Dekk teknikeren fjerner gamle dekkene og montere farget dekkene for deg. Spesialverktøy, som en stor mekanisk dekk veksler, er nødvendig å montere riktig ytelse dekkene, så la en profesjonell til å endre dem for best resultat.

• Bytte ut en standard kjører dekk med din farget drifters når du komme til sporet. Fargede dekk bør bare brukes på løpsdagen fordi de ikke er vurdert for street kjøring og kanneavreise en klebrig farget rot på bilen din. Dekkene trenger litt oppvarming før farget røyk viser, så gjør noen foreløpige går før løpeturen vil gi mest fargerike røyken og imponere publikum.

Tips og advarsler

  • Husk å vaske understellet i bilen så snart din kjøre er over å hindre farget gummi rester fra flekker kjøretøyet. Det kan være vanskelig å ta av, men en god auto kropp polsk bør gjøre triks.
  • Aldri montere en feil størrelse dekk på bilen. Biler er laget for å bruke en svært spesifikke størrelsen på dekk, og noe større eller mindre kan permanent skade bilen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com