Hvordan konverterer jeg en rør Preamp for en Home Theater?

February 13

Hvordan konverterer jeg en rør Preamp for en Home Theater?

Konvertere en tube forforsterker for hjemmekino bruk gjøres vanligvis for lyd en jevnere, varmere tone, særlig når benytter heldigitale komponenter som mange brukere føler har en mindre-realistisk tone som CD eller mp3-spillere. Imidlertid kan ikke rør preamplifiers brukes til å styre hele lydanlegget. I stedet brukes de som en buffer mellom lyd komponentene og høyttalerne gir deg en bedre og rikere lyd for musikkavspilling og tillater fullspektrum lyd spillere som DVD og Blu-Ray spillere forblir urørt.

Instruksjoner

• Koble video komponentene audiokabel til forsterkeren som normalt. Når du bruker en tube forforsterker, trenger du ikke å koble en DVD eller Blu-Ray-spiller til fordi det vil bare gjøre det generelle lyd gjørmete. I dette tilfellet legge ekstra kretser, selv god-klingende kretser, er ikke en fordel.

• Plugg din digital musikken kilde som en mp3-spiller, datamaskin eller CD-spiller inn i stereo-inngangen på din tube forforsterker. I de fleste tilfeller, du vil sannsynligvis kunne bruke en stereo RCA-kabel, men avhengig av bestemt forsterkeren du bruker, må du kanskje en spesiell stereo RCA til ¼-tommers kabelen koble enhetene. Disse kablene er allment tilgjengelig i butikker som selger profesjonelt lydutstyr og hjem hørlig rekvisita. Hvis forsterkeren krever en spesiell, mindre vanlig tilkobling, for eksempel XLR, må du kjøpe en spesiell kabel fra en profesjonell lyd forhandler.

• Koble stereo utgangen av røret forforsterker til inngangen på forsterkeren du velger eller som er merket for enheten, som en CD-spiller. Igjen, i de fleste tilfeller stereo RCA kabler fungerer, men avhengig av forsterkeren, må du kanskje spesiell kabel.

• Slå volumkontrollen på slangen forsterkeren til et moderat nivå og slå på din forsterker. Velg passende input teste tilkoblingen du nettopp opprettet.

• Lytte til kjente kildematerialet finne riktige volumet angi din forforsterker. Prøv å matche den omtrentlige mengden andre enheter for best resultat. Bytte frem og tilbake til innstilt lydstyrken.

Tips og advarsler

  • Sette din tube forforsterker for lavt, kan det føre til at mangel på klarhet og innstillingen det for høy kan resultere i forvrengte.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com