Hvordan ringe Japan på en mobiltelefon

March 31

Hvordan ringe Japan på en mobiltelefon

Hvis du har en internasjonal ringe plan, kan du ringe alle land i verden fra ditt hjem telefonen, og det samme gjelder for mobiltelefonen. Dessverre, internasjonale ringetilbudene som inkluderer Japan kan være uoverkommelig dyrt hvis du ringer det ofte. Et billigere alternativ for sporadiske samtalen til Japan fra mobiltelefonen er å kjøpe forhåndsbetalte telekort. På grunn av de 17 timer forskjellen, off-peak timer i USA, når prisene er billigere, er rushtiden i Japan, så sjekk de generelle betingelsene se som topp timer gjelder.

Instruksjoner

• Kjøpe en international telefonkort. Det er mange kort tilgjengelig online beregnet spesielt for samtaler til Japan. Pass på at kortet har nok minutter for dine behov.

• Beregne tid i Japan. Det er 14 til 17 timer før tiden i kontinentale USA, avhengig av hvor du bor. Hvis du ringer midt på dagen, er det en god sjanse du vil våkne noen fra en lyd sove. Åpningstiden i Japan starter på ca 5 pm Pacific Standard Time og 8 PM Eastern Standard Time.

• Slå tilgangsnummeret for kortet fra mobiltelefonen. Lytt til instruksjonene, og når du kommer til å ringe nummeret, ringe landskoden, 81, byen koden, som er en to - eller tresifret nummer, og telefonnummeret, som har sju sifre som en amerikansk nummer. Hvis du ringer en mobiltelefon, ringe celle koden, 80 eller 90 og 8 sifre cellen telefonnummer.

• La telefonen ringer, og hvis partiet ikke svarer, vil du høre en melding, trolig på japansk. Vent til den er ferdig, så Legg igjen en melding når du hører tonen, akkurat som du ville gjort hvis du var å kalle en telefon i USA.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en Skype telefon antallet, kan du aktivere en funksjon som lar deg ringe et tilgangsnummer fra din mobiltelefon og deretter ringe Japan til sterkt redusert pris.
  • Billigere telekort har vanligvis en lengre avrunding intervall, som kan være så mye som fire minutter. Hvis du legger på begynnelsen av intervallet, belastes du for hele intervallet. Et kort med en annen langt intervall derfor går ned mye raskere enn en dyrere kort med et kortere intervall.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com