Hvordan lage et trådløst videokamera

April 2

Hvordan lage et trådløst videokamera

Den enkleste og billigste måten å gjøre et trådløst videokamera system er ved å kjøpe videoovervåkning kits som inneholder alt det vesentlige som trengs for å bygge en. Disse trådløse video pakkene kan finnes i en elektronisk sikkerhet og spion butikk i din by eller på Internett. Kjøpe og sette opp dette video overvåking systemet vil legge ekstra sikkerhet til ditt hjem og verdsatt eiendeler.

Instruksjoner

• Bestem hvor mange trådløs video-kameraer som du vil definere i huset. Hvis du kjøper et kit som følger med færre kameraer enn du trenger, kan du alltid kjøpe flere kameraer som kan settes til samme videoen hyppigheten som de andre.

• Bestemme hva du vil video sikkerhetssystemet å dekke inne i huset ditt. Dette kan omfatte inngangsdører, innkjørsler, tilbake yards, stuer, korridorer, garasjer, kjellere og følsomme områdene inntrengere kan bruke til huset, som windows og bakdører.

• Plasser videokameraene vanskelige å nå steder slik at inntrengere ikke kunne skade dem.. Bruk en penn eller blyant for å angi hvor kameraet vil bli plassert som du skal bruke en drill for å gjøre et hull og skruen i braketten som bruker for å montere den inn i veggen. De fleste trådløst videokamera kits vil gi delene som trengs å montere den på veggen, men du kan også gå til din lokale jernvarehandel og plukke opp forsyninger i tilfelle du trenger mer for din installasjonsprosessen.

• Kontroller av videokameraene er nær en stikkontakt siden de krever energi å kjøre. For innendørs kameraer, hvis det ikke finnes en stikkontakt som er i nærheten din kameraet er plassert, kan du ha en profesjonell elektriker installere elektriske ledninger innenfor veggene i huset. Du kan imidlertid gå grønne ruten for utendørs kamera, ved å kjøpe solar drevet videokameraer som kjører på energi fra solen.

• Velg en kanalfrekvens hver videokamera som du definerer. Dette vil koordinere med kanalene valgt i trådløse kamera mottakeren som videresender bildene til den angitte plasseringen på kontroll Systemovervåking.

• Koble den trådløse kamera-mottakeren på TV eller DVR enheter med en kabel som har gule og røde kontaktene i hver ende. Gul kontaktene vil være koblet til videoutgangene på mottakeren og video innganger for enten TV eller DVR. Røde kontaktene blir plugget inn audiokabel til mottakeren og audio innganger for enten TV eller DVR. Også koble mottakeren til strømforsyningen og koble den til en stikkontakt i veggen.

• Les bruksanvisningen for å fastslå hvilken frekvens å bruke for å vise videoen dekning på skjermen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com