Hvordan installere en fryse plugg på en aluminium-blokk

October 19

Hvordan installere en fryse plugg på en aluminium-blokk

Fryse plugger er ekspansjon plater som er installert i en motorblokk å hindre katastrofale motorskader ved kjølevæske fryse. Mens det er lett å faktisk erstatte, er tilgang vanskelig problemet siden fryse plugger tendens til å være skjult av motordeler som eksos og inntak manifolder. Med bruk av et verktøy kalt en sel driver, er installere fryse plugger i en aluminium sperre en enkel prosess.

Instruksjoner

Erstatte pluggen

• Bruk en punch og klubbe for å fjerne gamle fryse pluggen. Plassere slag på den ene siden av Frys, ikke i midten, og start trykke forsiktig med en gummihammer. Aluminium blokker er mykere enn jern blokker, så du må bare bruke minimum av kraften som er nødvendig å fjerne pluggen. Start forsiktig og øke styrken til pluggen spretter ut av blokk montering.

• Bruke litt emery klut til Rengjør fryse pluggen montering av rust eller tørket kjølevæske. Igjen unngå tunge trykket, slik at abrasives i emery kluten gradvis fjerne alle buildup du møter.

• Plassere en dab med fugemasse i utkanten av fryse, deretter hammer pluggen i blokk med seal driveren til fryse plug ytterkanten er flush med motorblokken.

Tips og advarsler

  • Du burde være sikker motoren har blitt tømt av kjølevæske før fjerning fryse plugg, ellers kjølevæske vil strømme ut når pluggen er fjernet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com