Hvordan fikse min Up & pil ned

November 11

Hvordan fikse min Up & pil ned

Et tastatur er en av de mest brukte input-enhetene koblet til en datamaskin. Sammen med brevet og antallet keys bruke folk også ofte piltastene. Mange ting kan forårsake tastene på et tastatur funksjonsfeil. Tastaturet kan bli skitten, tastene kan stikke eller du kan smitte mat eller drikke på tastaturet. Hva grunnen er det er noen forskjellige ting du kan gjøre for å få opp og ned piltastene igjen.

Instruksjoner

1 Plassere en flat skrutrekker under pil opp-tasten og forsiktig lirke nøkkelen av tastaturet. Angi nøkkelen til side. Lirke av pil ned-tasten på samme måte og sett til side. Se på tomrommet etter både for å se om mat, hår, støv eller noe annet var hindre tastene fungerer. Hvis du ser noe, fjerne den. Plasser hver nøkkel tilbake i sin riktige plass på tastaturet, og trykk bestemt ned til hver nøkkel låses på plass. Test opp og ned piltastene for å se om de nå fungerer.

2 Rengjør hele tastaturet med en boks med komprimert luft å fjerne støv, hår eller kjæledyr dander som kan hindre noen av tastaturet fungerer. Sted tynne dråpen som kommer med komprimert luft inn i munnstykket av kan. Trykk lett ned på avtrekkeren kan å avgi kort spruter av trykkluft. Direkte slutten av halm mellom tastene på tastaturet for å blåse ut rusk fra under tastene. En fuktighet washcloth og vaskes forsiktig tastaturet med det å fjerne støv som fløy ut fra under tastene. Test din opp og ned piltastene for å se om de fungerer.

3 Koble tastaturet fra datamaskinen, hvis du tror brus eller andre typer klissete mat eller væske har tørket og er jamming opp og ned piltastene. Kjør unplugged tastaturet under en tappekran med varmt vann å sikre vannet har trengt mellom alle nøklene. La tastaturet til helt luft tørr. Koble tastaturet til datamaskinen og teste opp og ned piltastene for å se om de fungerer ordentlig.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com