Hvor å ikke installerbar OpenOffice på Ubuntu

December 29

Hvor å ikke installerbar OpenOffice på Ubuntu

OpenOffice er en åpen kildekode-alternativ til Microsoft Office-programvare. Det er støttet av selskapet Oracle og tilbys gratis av avgift. OpenOffice også forhåndsinstallert på de fleste Linux-distribusjoner fordi Microsoft Office ikke er tilgjengelig for Linux. Det finnes to metoder for å avinstallere programvaren i Ubuntu. Først er den Ubuntu grafisk grensesnitt installert/ikke installerbar. Utseendet av dette grensesnittet ligner på sin Windows alternativ. Andre er gjennom terminal kommandolinjegrensesnittet som kommer installert på alle Linux-distribusjon.

Instruksjoner

Grafisk brukergrensesnitt

1 Gå til øverste venstre hjørne av Ubuntu grensesnittet og velger "Programmer", og klikk på "Ubuntu programvare sentrum."

2 Velg "Installert programvare" på venstre side av programvaren og klikk på Søk-funksjonen, som er plassert i hjørnet øverst til høyre i vinduet. Skriv inn ordet "openoffice" og "Enter".

3 Velg knyttneve programmet i store vinduet under Søk-funksjonen. Vinduet vil vise fem åpne Office-programmer: OpenOffice tekstbehandlingsprogram, OpenOffice spre ark, OpenOffice tegning, OpenOffice presentasjon og OpenOffice formel. Hver må fjernes individuelt. Velg den første på listen og klikk Fjern." Gjør det samme for resten.

Terminal alternativet

4 Velg "Applications" "Tilbehør" fra venstre hjørne av operativsystemet. Klikk "Terminal."

5 Skriv inn eller kopier og lim denne linjen:

sudo passende-bli fjerne openoffice.org-forfatter

Terminal vil be deg om å oppgi passord. Det er det samme passordet du bruker til å logge inn på datamaskinen. Samle data vil og spørre deg "vil du fortsette? Y/N." Trykk på "Y"-tasten og "Enter."

6 Fjerne resten av OpenOffice programvaren ved hjelp av kommandoen samme som ble brukt til å fjerne OpenOffice Writer. For å fjerne resten av programvaren, må navnet endres for hver kommando. Hvis du vil fjerne OpenOffice Calc, Skriv

sudo passende-bli fjerne openoffice.org calc

Bruk openoffice.org trekke for OpenOffice tegn og openoffice.org impress for OpenOffice imponere.

Tips og advarsler

  • Programvaren kan alltid på nytt ved å skrive inn
  • sudo passende-bli installere "navn på programvare"
  • Du kan også starte Ubuntu programvaren sentrum og klikke "Installer".

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com