Cinema 4D bein opplæringen

September 24

Cinema 4D er et kraftig, allsidig 3D animasjonsprogram produsert av Maxon. Den er tilgjengelig for Macintosh og Windows-operativsystemer. Programvarefunksjonene et intuitivt grensesnitt som er seilbar for nybegynnere, og tilbyr et vell av avanserte verktøy for erfarne brukere. Et slikt verktøy er bein deformer, slik at du kan lage organiske animasjoner med hverdagslige objekter.

Komme i gang

Åpne opp Cinema 4D og opprette et nytt prosjekt. Klikk "Primitive objekter" og foreta en sylinder. Ved hjelp av attributtene Manager i nedre høyre del av skjermen, Velg sylinderen og gi det tre høyde segmenter og tre rotasjon segmenter. Neste, Velg sylinderen i objektet Manager og trykk "C" gjøre sylinderen redigerbar. Sørg for at Polygon-modus er aktivert og Live markeringsverktøyet til å velge den høyeste tredjedelen av objektet.

Med den øverste delen av objektet valgte, klikk valgmenyen, og deretter "Sett Vertex vekt." I dialogboksen følgende verdien 100 endre modus til "Sett", og klikk OK. Den øverste delen av sylinderen din skal nå være gul, med det nederste området rød. Det gule området angir hvor bein deformer vil ha en effekt. Hvis du ønsker, kan du skalere parameterne i den øvre delen av din sylinder, øker total gul.

Bruke beinet Deformer

Menyen Deformer øverst på skjermen, velge "Bein Deformer." Dette vil opprette et bein på Z-aksen som standard. Siden din sylinder justeres loddrett, må du endre justeringen for Y-aksen. Dette kan gjøres ved å velge koordinatene menyen bokmerkebehandlingen attributter og angi 90 som RP verdi.

I objekter Manager, klikker du "Ben" for å merke den. Deretter bruke attributtene Manager for å endre lengden på benet. Du vil at benet for å fylle opp hele lengden av den gule delen av sylinderen. Dette kan ta litt prøving og feiling for å finne riktig lengde. Nå må du kombinere benet og sylinderen sammen ved å dra benet over sylinderen i objektet Manager, velge "Ben" og klikke "Fiksering" i attributtet Manager.

Høyreklikk "Ben" i objektet Manager og velg "Cinema 4D koder" etterfulgt av "Begrensning." Velg vertex kartet i objektbehandling. Dette vil fortelle benet som du bare vil kommunisere med vertex vekten av den gule delen av din sylinder.

Velg "Ben" igjen i objektet Manager og bruke verktøyet roter til å rotere den. Din sylinder bør nå flytte sømløst sammen med bein. Du kan bruke denne teknikken til å lage realistisk animasjoner i Cinema 4D.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com