Hvordan du slår av funksjonstasten "F-Lock"

February 19

Hvordan du slår av funksjonstasten "F-Lock"

"F-Lock" hovedverk ved å aktivere 12 forskjellige nøkler, på toppen av tastaturet, med funksjoner som normalt ville ta to til tre trinnene med musen. Med andre ord, gir funksjonstastene snarveier. Disse snarveier kan brukeren raskt flytte til funksjoner---stave sjekk, angre, pasta, utskrift og svar, for eksempel---uten å måtte gå om andre trinn. For folk som ikke ønsker å ha denne funksjonen er aktivert eller ikke vet hvordan du bruker F-tast programmering, finnes det en måte å slå av denne funksjonen.

Instruksjoner

1 Slå på datamaskinen. Før du kan slå av nøkkelen "F-Lock" på tastaturet, må datamaskinen være på å motta signalet.

2 Finn "F-Lock"-tasten på tastaturet. På de fleste tastaturene, er nøkkelen "F-Lock" funnet over 10-tasters numerisk tastatur, rett over "Num Lock"-tasten. Nøkkelen sier "F-Lock" og noen ganger har en «F» nedenfor med en svart firkant rundt.

3 "F-Lock" å trykke. Dette slå offs sekundære funksjonene at toppen nøkler (tastene "F") gir.

4 Kontroller at F-Lock er av. Dette angis med en lys på tastaturet. Det er tre lys på toppen av tastaturet. De angir om Num Lock er på Caps Lock er aktivert og om den F-Lock er på. Kontroller at lyset som tilsvarer F-låsen (i de fleste tilfeller vil det være en bokstaven "F" over eller under lyset) er deaktivert. Hvis lyset er av, deaktiveres funksjonen tastlåsen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com