Verktøy for hydrauliske fly rør

March 30

Verktøy for hydrauliske fly rør

Fly bruker hydraulisk væske under trykk for å skape en styrke som krefter komponenter av flyet. Hydrauliske systemer er hovedsakelig benyttes i fly på grunn av deres funksjoner som pålitelighet, effektivitet og fleksibilitet av installasjon og lave krav. Væsker brukes i fly hydraulikk kan enten være vegetabilsk-baserte eller mineral-baserte. Hydraulisk fly rørene produseres hovedsakelig med metaller. Disse metallene kan aluminiumslegering, rustfritt stål eller kobber. Ulike verktøy brukes til å reparere hydraulisk fly rør under vedlikehold.

Standard rør skjæreverktøyet

Et standard rør-skjærende verktøy kutt hydraulisk fly rør som har bestilt gjennom den i rette vinkler. Det fungerer ved å tvinge kutte hjulet feed tett mot røret. Verktøyet etterlater en glatt slutt på torget rør. Du kan bruke en banalisere så hvis du ikke har standard rør-skjærende verktøy.

Roller og makt rør bøying verktøy

Makt bøying verktøy er hovedsakelig brukt i rør har stor diameter og materiale som er vanskelig. Det finnes flere verktøy som brukes for rør bøying og disse kan være manuelt eller makt. Disse inkluderer valsen bøyd verktøyet og makt bøyd verktøyet. Hovedformålet med å bruke et rør bøyd verktøyet er å få en jevn sving. Roller bøyeverktøy bøyer hydraulisk fly røret til en bestemt radius. Dette verktøyet har en glidebryter og en riflet roller. Vedholderens har en grad skala som er merket på den ytre delen. Hovedfunksjonen til glidebryteren, som ligger på håndtaket på vedholderens, er å peke til grad merke der røret er bøyd. Hvilken merking skala angir null for en straight tube som bare er plassert i valsen bøyd verktøyet. Press brukes deretter på glidebryteren for å bøye røret.

Skruen og kombinasjon fakling

Dette er fakling håndverktøy som brukes hovedsakelig til å gi en enkelt fakkel i hydraulisk rørsystemer fly. Det finnes to hovedtyper av hånd fakling verktøy: skruen fakling verktøyet og verktøyet kombinasjon fakling. Skruen fakling verktøyet kan enten være koblet eller har en vanlig terning. En av komponentene i en skrue fakling verktøyet er stempelet som er koblet. Threading gjør det mulig for den spisse enden av stempelet å bli tvunget inn i røret ved å slå i stedet for å trykke bruke en hammer. Du kan bestemme om fakling er fullført når benytter en skrue fakling verktøyet som røret er vanligvis synlig. Rør materialer som rustfritt fly slangen fakles hovedsakelig bruke kombinasjonen fakling verktøyet til en enkelt fakkel. Rør materialene som kobber og aluminium rør gir kombinasjonen fakling verktøyet en double-fakkel. Kombinasjonen fakling verktøyet består av klemme blokker og en rotor for dannelsen av dobbel bluss. Det har også en kjegle-formet punch som enkelt-bluss.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com