Feilsøke et digitalt videokamera

May 17

Digitale videokameraer tilbyr flott bildekvalitet, utmerket lyd, kompakthet og masse funksjoner. Kombiner med en datamaskin for digital redigering og produksjon på DVD, og du kan ende opp snakker om neste Sundance Film Festival. Selv om disse kameraene ikke har mange (hvis noen) deler du kan reparere selv, er det fortsatt mulig å feilsøke noen vanlige problemer selv.

Instruksjoner

• Farger vises utenfor eller ser annerledes ut når du viser video på TVEN eller skjermen. Lær hvordan du gjør en hvit balanse for kameraet å kompensere for kunstig lys når du er taping. Hvis kameraet har en farge-stang ansiktstrekk, Inkluder fargefeltene i starten av hver video. Deretter kan du kompensere for farge særegenhetene ved å justere TVEN eller skjermen.

• En tape løses ikke. Prøv å slå av kameraet og deretter slå den på med på utløserknappen nedtrykt. Fjern all makt (inkludert litiumbatterier) og la kameraet av i 30 sekunder. Deretter installere batteriene og slår på kameraet med eject-tasten holdes nede.

• FireWire-tilkobling til datamaskinen holder får droppet. Sjekk med produsenten for å Kontroller at du har den nyeste driveren og fastvareoppdateringer for kameraet og datamaskinen. Alltid aktivere kameraets kraft før en FireWire-tilkobling. Koble FireWire-kabelen før slå av kameraet. Bruke kameraets strømadapteren når FireWire tilkoblinger. Prøv en annen FireWire-kabel og prøv å koble kameraet til en annen datamaskin. FireWire-kabler og porter mislykkes.

• Videokameraet vil ikke strøm opp når du slår den på. Fjern all makt (inkludert litiumbatterier) i 30 sekunder. Installere batterier, koble strømadapteren og se hvis kameraet tilbakestilles. Hvis ikke, det ikke trenger sannsynligvis tjenesten.

• Videokamera fokusere ikke. Kontroller om det er en auto/manuell fokus bryteren.

• Lyd og video er degradert. Prøv en fersk tape. Selv om digital-video tape bør være bra for flere hundre spiller under gode forhold, kan de ha. Rengjør kameraet hodet med produsentens-rensing kit.

• Lyd poster på bare ett stereospor. Sjekk for å se hvis du bruker en mono mikrofon. Hvis du er, kan du kjøpe en mono-til-stereo-adapteren plugg for den.

Tips og advarsler

  • Aldri prøve å demontere et digitalt videokamera selv, spesielt for en fast tape.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com