Hvordan erstatte en sveiv stillingsføleren på en 2001 Blazer

October 28

Hvordan erstatte en sveiv stillingsføleren på en 2001 Blazer

Sveiv stillingsføleren i 2001 Chevy Blazer leverer et elektrisk signal til lastebilens Kjørecomputer, indikerer veivakselens posisjon i gradene av omdreining. Datamaskinen bruker signalet for å synkronisere drivstoff injeksjon og tenning maskiner. Vanlige symptomer på feil i denne sensoren er motor stoppet, sin manglende evne til å starte før den kjøler, hvis i det hele tatt. Kan oppnås i under en time og krever bare grunnleggende håndverktøy.

Instruksjoner

• Sett på parkeringsbremsen og chock bakhjulene. Løfte forhjulet passasjer-side opp fra bakken. Plasser en jack står under nedre kontroll arm og senk jack til lastebilen hviler på standen. Koble fra batteriet negative batterikabelen.

• Skyv under fronten av bilen og trekk den elektriske kontakten på sensoren. Bruk en 10mm støpsel og ratchet for å fjerne sensoren beholde bolt som sikrer sensoren ved siden av timing dekselet. Vri og trekk sensoren til den glir av forsiden.

• Bruke en liten mengde silikon fett segl på sensoren, og skyv den på plass i timing dekselet. Installere festeskruen og elektriske kontakten.

• Installere batterikabelen. Heve Blazer av jack stativet, fjerne stativet og lavere lastebilen til bakken. Prøvekjøre bilen for å kontrollere at reparasjonen løst problemet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com