Hvordan å parkere bilen rett

September 8

Hvordan å parkere bilen rett

Som en ny driver din største bekymringer sannsynligvis inkluderer ikke hvordan å parkere bilen rett, men det er fortsatt en nødvendig ferdigheter for å lære. Du kan imponere dine venner med din nær perfekt parallell parkering ferdigheter. Hvis du er en person som liker å betale oppmerksomhet på detaljer, vil parkering akkurat rett i forhold til de andre bilene ved siden av deg på parkeringsplassen gi deg noen tilfredsstillelse. Husk at finjustering både kjøring og parkeringsferdigheter tar tid og masse trening.

Instruksjoner

Lukeparkering

• Linje bilen med bilen rett foran den åpne plassen. Din tilbake støtfanger bør linje med hans. Når du prøver å parkere rett, bør du alltid prøve å parkere bak noen som også parkert nesten helt rett med fortauskanten. Kontroller for å sikre at du er seks inches bort fra bilen, og som parallell som mulig.

• Satt bilen i revers, tar foten av bremsen og flytte tilbake om en fot før din hjulet til venstre (for parkering på venstre side av en gate) eller høyre (for parallell parkering på høyre side av en gate) en fullstendig revolusjon. Starte ser ut av din bakspeilet å sjekke din plassering med fortauskanten som du tilbake opp - trekk speilet ned litt om nødvendig.

• Fortsette rulle tilbake sakte med din hjul slått til din bak rattet er om en fot fra fortauskanten. Slå hjulet i motsatt retning nå to full revolusjoner og fortsette støtte i. Bilen vil begynne å rette ut. Se fronten av bilen for å sikre at du ikke er i fare for å komme i kontakt med bilen foran deg, hvis du er, starte på nytt fra trinn en.

• Flytt bakover til siden av bilen linjer opp med fortauskanten. Du kan åpne døren for å kontrollere fortauskanten eller bare måle hvordan siden av bilen linjer opp med bilen foran deg, forutsatt at han har parkert rett også.

Mye parkering

• Nærme åpen parkeringsplass stedet sakte. Akkurat som du når ved siden av stedet der du ønsker å parkere bilen, slå din hjulet i motsatt retning fra stedet (venstre hvis parkeringsplass er til høyre, og vice versa hvis det er til venstre) slik at bilen beveger seg utover. Dette vil gi du mer plass til å parkere rett inn i stedet. Kontroller at ingen kommer i motsatt retning før du utfører denne manøveren.

• Trekke din hjulet tilbake mot ledig plass når fremre støtfanger går om to fot forbi den første linjen markerer stedet og holde rulle langsomt. Bruke linjene som din guideliness til å være rett.

• Kjøre inn parkeringsplass er forsiktig med å koble med andre parkerte biler. Du vet du er rett om din fremre støtfanger Letter rett i stedet med rikelig plass mellom begge sider av bilen og andre to parkerte biler.

Tips og advarsler

  • Når parallelle parkering, praksis mellom to biler som er minst to bil lengder fra hverandre først. For mye parkering, velger du et ledig sted ved to andre gratis steder når du praktiserer.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com