Hvordan erstatte rotorene på en 1996 Ford Ranger

March 2

Hvordan erstatte rotorene på en 1996 Ford Ranger

1996 Ford Ranger har som front bremsesystem som disk eller rotoren basert. Bremsesystemet fungerer ved å ha brems calipers presse en rekke bremseklosser mot foran og bak disken på hvert hjul å bremse spinn. Rotorer bære over tid som følge av friksjon når bremsene. Siden en minste tykkelsen av metall på brems rotorer kreves trygt virker bremsene, erstatte rotorene når en metall dreiebenk ikke kan brukes til å fjerne metall ned til fjerne wobbling eller fordreining.

Instruksjoner

• Angi bilens nødbremsen og chock bakhjulene for å spenne bilen. Delvis skru lug hjulmuttere på Rangers forhjulene. Jack bilen og fullfører hjulet fjerning.

• Fjern caliper fra disk bremsesystemet ved å fjerne to boltene som holder tykkelse på plass. Svinge caliper ut av veien og bruke en kleshenger for å sikre caliper i rammen av kjøretøyet. Ikke la caliper henge ved bremseslanger, som skader kan oppstå.

• Fjern alle festemutrene på lug bolter av Ranger. Festemutrene ser ut som små metall disker gled over bolter og brukes på fabrikken for å holde rotoren på plass under produksjon. Kast beholde bolter, som de ikke er nødvendige.

• Spray gjennomtrengende smøremiddel på punktet rotoren kobles til hjulnavet. Fordi rotoren og huben er to forskjellige metaller, kan korrosjon mellom to medføre rotoren stikker til huben. Spray penetrant rundt det lug vanskelige problemer også. Tillate den gjennomtrengende smøremiddelet til satt til 15 minutter hvis rotorer ikke umiddelbart kan fjernes.

• Hold rotoren på hver side, og trekke ut fra samlingen hub. Rotoren bør lysbilde av lug bolter fritt. Hvis det er fast, Gjenta trinn 4 eller bruke en hammer for å slå den fast rundt kanten av rotoren. Siden du erstatter rotoren, er det ikke nødvendig å unngå marring overflaten. Hvis rotoren er fast, kan en tyngre hammer eller sledge brukes å banke rotoren gratis. Ikke treffe lug bolter.

• Installere nye rotoren ved å skyve rotoren over lug bolter. Erstatte caliper ved første klemme bremsene utover for å tillate mer plass i caliper systemet; rotoren blir større tykkelse enn den gamle, og vil kreve mer plass i tykkelse. hjulet og lug nøtter, og fast stramme det lug vanskelige problemer. Fjerne kontaktene og parkeringsklosser, og kontroller det lug vanskelige problemer å sikre en sikker passform.

Tips og advarsler

  • Om nødvendig kan du spray gjennomtrengende smøremiddel, som WD-40, dagen for å tillate smøremiddel tiden å trenge noen rustne.
  • Spray ny rotorene med brems renere før installasjonen, som mange nye rotorer har en fet film over dem som beskytter mot korrosjon. Denne filmen skal fjernes før du bruker til å sikre trygg drift på bremsesystemet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com