Honda Accord informasjon

December 6

Honda Accord informasjon

Honda Accord har vist seg for å være en av de mer motstandsdyktige automotive navn-platene i historie, etterfølgende bare eier Honda Civic og Toyota Corolla for lengste kjører produksjon passasjerkjøretøy. Accord har overlevd gjennom åtte presidentvalget og fortsetter å være en av de mest populære og høyest rangerte bilene på markedet.

Historie

Honda introduserte Accord i slutten 1976 som 1977 modell. Avtalen var opprinnelig bare tilbudt i en to-dørs hatchback modell, fordi Honda undervurdert mainstream suksessen av kjøretøyet. Etter noen år med sterk salg, Honda begynte å produsere firedørs varianter av seg populære og fortsetter å gjøre det i dag. Accord har vist seg for å være en av de mest populære familie sedan noensinne gitt ut, selge godt over 16 millioner kjøretøy over hele verden siden introduksjonen. Honda Accord gjennomgått åtte nytt design gjennom årene og fortsetter å gnist forbrukernes interesse.

Denne tilbud

Honda Accord tilbys for tiden (pr. 2009) med to forskjellige motor konfigurasjoner i USA. Mest solgte modellen er drevet av en 2,4-liters firesylindret motor som produserer 177 hestekrefter. Drivstofføkonomi er 22 mpg byen/31 mpg highway for fire-sylinder motor. Accord tilbys også med en performance-orientert 3,5-liters V-6. V-6 motoren produserer 271 hestekrefter og er vurdert til 19 mpg i byen/29 mpg på motorveien.

Kroppen stiler

Mest populære Honda Accord modellen har alltid vært sedan og Honda tilbyr også varianter av den. Honda Accord paret deler få karosserideler med sedan, i motsetning til mange andre todørs varianter av biler. Utformingen av coupe resulterer i en skrånende frontrute og en konisk bakenden, store forskjeller fra sedan, som har en mer konservativ design. Sedanen er den ordinære tilbyr mens coupe markedsføres mot yngre kjøpere som leter etter en sportslig design.

Pålitelighet

Accord har vist seg for å være pålitelige gjennom årene, vinne tillit fra forbrukeren samme måte sin konkurrent Toyota har gjort. For 2009 fikk Honda Accord en 9 av 10 vurdering for pålitelighet JD Power og Associates, som regnes industrien standarden for pålitelighetsdata.

Videresalg verdi

Honda Accord har blitt rost hele produksjonen for å oppnå gode bruktbil videresalg verdi. Accord har fått den høyeste fem-stjerners rating for de siste årene, bil Lease Guide. Bil leasing Guide gir bransjen data på forventet avskrivning verdier av biler, for bruk ved lease rest. Etter tjenesten er toårig resterende andelen en ny Honda Accord 69 prosent, godt over de fleste av sine konkurrenter.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com