Hvordan endrer jeg Radiator slanger Chrysler PT cruser?

March 25

Hvordan endrer jeg Radiator slanger Chrysler PT cruser?

Radiator slangen lekkasjer kan forlate din PT Cruiser sitter langs motorveien, forlatt, med selv de minste pin-Stikk hull. Slangene som utgjør kjølesystemet på PT Cruiser er mye som på andre kjøretøy. De er gummibelagt slanger som fører fra radiator tilkoblinger til andre deler av motoren, tillater kjølevæske fritt flyter i hver engine-komponenten. Over tid radiator slanger kan bli slitt og byttes. Ifølge-Jonko.com, er ganske enkelt å endre PT Cruiser radiator slanger og de fleste noen hjemme mekaniker kan gjøre det.

Installasjonsprogrammet

Kjøre din PT opp på et sett av blokker og la motoren å kjøle. Dette bidrar til å unngå brannskader både fra berøre eksos og ved å åpne kjølevæske ventilen. Pop panseret av PT fjerne negative batterikabelen fra terminalen sin, og finne radiator petcock ventilen ved foten av radiatoren. Slå på petcock mot klokken og vær sikker på har en fangst container under ventilen. Tillate kjølevæsken ut og skru topp hetten radiatoren for å sikre at alle kjølevæsken avløp.

Fjerne gamle slanger

Begynne å fjerne hver og en av gamle slangene i gjeldende kjølesystemet. Bruk en skrutrekker eller en mutter sjåfør å løsne monteringsskrue på hver av slangeklemmer og skyv klemmen av slangen. Trekk på hver side av slangen å fjerne det fra kanten av hver montering kobling på hver del av motoren. Vær sikker på har en fange pannen under hver slangen når du fjerne det det uunngåelig vil ha litt kjølevæske igjen i den. Fjern alle slanger og sammenligne dem til den nye slanger som din kjøpt for PT Cruiser.

Installere nye slanger

Skyv slutten av nye slangene over av kjølevæsken koplingene fører bort fra radiatoren og i motoren. Sted slangeklemmer i hver ende av slangen til sikre det på plass, være forsiktig ikke for å klemme slangen som dette kan føre til en lekkasje eller et hull. Fyll radiator med en 50/50 blanding av kjølevæske væske og vann. Aktivere krysseren og la den varmes opp. Som bilen kjører, skal væsken begynne å sirkulere og fjerne eventuelle luftlommer som er igjen. Fortsette å helle i en blanding av vann og kjølevæske til overflyt reservoaret av PT krysseren fylles til angitt på siden av reservoaret tanken "Full" nivå.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com