Hvor å hekte en DVD-spiller til en TV som har en parabolantenne

October 13

Hvor å hekte en DVD-spiller til en TV som har en parabolantenne

Trekke opp en DVD-spiller til TV kan gjøres som forskjellige måter avhengig av innganger som er tilgjengelige på TV at utgangene på DVD-spilleren. Det spiller ingen rolle hvis du også har en kabel eller satellittmottakeren er koblet til TVen, siden en DVD-spiller er en separat tilkobling som ikke går gjennom disse enhetene.

Instruksjoner

• Se baksiden av TV for å se det åpne "Input" kontaktene du har tilgjengelig som samsvarer med "Output" kontaktene på DVD-spilleren. Se etter en enkelt HDMI jack, hvis TV er HD. ellers, kikke etter komponent video kontaktene og AV kontaktene. Bruk en av følgende tre alternativer avhengig av tilgjengelige kontaktene.

• Koble en HDMI-kabel fra DVD-spilleren til TVEN med HDMI-kontaktene, hvis tilgjengelig for den beste bildekvaliteten. Dette sender både lyd og video på en kabel.

• Koble en videokabel for komponent bruker "Component Video Out"-kontaktene på DVD-spilleren og "Component Video In" kontaktene på TV til å sende video. Matche fargene på kontaktene å kontaktene, for eksempel blå til blå, rød til rød og grønt til grønne. Også koble en audiokabel bruke "" lyd ut-kontaktene på DVD-spilleren og "Lyd inn"-kontaktene på TVEN for lyd. Igjen, samsvarer med fargene av røde og hvite kontaktene til kontaktene.

• Koble en RCA AV-kabelen til baksiden av DVD-spilleren bruker den "A / V ut" knekt. Koble den andre enden på TV ved hjelp av "A / V i" knekt. Match farger (rød, hvit og gul) kontakter for kontaktene. Rødt og hvitt brukes for lyd og gule overfører videoen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com