Riktig vernebriller

December 28

Riktig vernebriller

Hjelm, jakke og hansker tilbyr minimum av beskyttelse måtte sitte på en motorsykkel. Noen hjelmer, som halv - og tre - quarter hjelmer, tilbyr imidlertid ikke noen form for beskyttelse for en viktig del av kroppen - øynene.

Betydning

Støv, steiner, insekter og andre former for veien rusk kan forårsake mange problemer en motorsykkel. Dette rusk kan forårsake øye skadene, eller minst en midlertidig irritasjon, blindende rytteren akkurat lenge nok til å lage muligheten for en krasj.

Typer

Øyevern er tilgjengelig i mange former, alt fra lukket hele hjelmer, briller og solbriller, og avtakbar visirer designet for bruk av halv-hjelmer. Passende vernebriller bør tilby en slags knuse-bevis egenskaper.

Funksjoner

Bortsett fra å gi grunnleggende beskyttelse mot fremmede partikler, kan mange typer motorsykkel briller gi beskyttelse mot vind og sol. En linse belagt med en anti-tåke løsning kan også forbedre visjon i varierende værforhold.

Juridiske krav

Med hensyn til hjelm bruk lover, 16 stater ikke krever bruk av øyebeskyttelse: Alabama, California, Idaho, Iowa, Maine, Michigan, Mississippi, Montana, Nebraska, New Jersey, North Carolina, Nord Dakota, Oregon, Texas, Utah og Wyoming.

Solbriller

Mange ryttere bruke solbriller som en form for beskyttelse. Men de fleste solbriller er ikke laget for å motstå kraften i en virkningen og ofte blåst ut av sted av vinden. Hvis du må bruke solbriller, velger du en motorsykkel-spesifikke par.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com