Hvordan erstatte en 2002 Explorer vindu Regulator fungerer ikke på førersiden

December 3

Hvordan erstatte en 2002 Explorer vindu Regulator fungerer ikke på førersiden

Når vinduet regulator på din 2002 Ford Explorer ikke fungerer, er sjansene vinduet kan være av sporet eller har bare falt inn døren. Regulator, en saks-formet mekanisk enhet, festes til bunnen av vinduet glasset. Den andre enden av regulator monterer nederst på døren, med vinduet motoren boltet fast til siden av den. Hvis du har et solid grep på mekanisk reparasjon, kan du erstatte arbeider ikke vinduet regulator i din 2002 Ford Explorer i mindre enn en time.

Instruksjoner

• Fjerne bryter rammen fra Explorers dørpanelet ved å lirke det med trim-verktøyet. Grab ledninger koblingen som plugges inn i bunnen av brytere og koble den for hånd. Satt bryteren frontrammen platen.

• Fjern døren panelets hex-head beholde skruene med socket satt. Velg Explorers dørpanelet opp 1-tommers og trekke den av døren for hånd.

• Komme inn døren med begge hender og ta nederst av vindusglass. Rette vinduet, hvis det har falt på skrå, og løft den rett til toppen av vinduet sporet for hånd. Fest vinduet til toppen av Explorers døren med pakking tape.

• Ta ut boltene som holder den i ustand vinduet regulator å Explorers vindusglass, døren monterer og vinduet motor med socket sett.

• Trekke Explorers brutt regulator ut av døren for hånd og erstatte den med en fungerende en. Installere montering bolter for å holde arbeider vinduet regulator til døren mounts, vinduet motor og vindusglass med en socket.

• Henge Explorers dørpanelet igjen ved å reversere trinnene du å fjerne den. Husk å fjerne alle tapen fra at vinduet og døren før du bruker vinduene igjen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com