Hvordan endre eksos Tone

April 14

Eksos tonen på bilen din avhengig av diameteren på tailpipe og størrelsen på åpningen i lyddemper. Når bileiere beslutter å endre sine eksos tone, søker de vanligvis en mer aggressiv tone som gjør bilen høres kraftig. Mange førere av Honda importere tunere og selv amerikanske-laget muskelbiler velge å forbedre bilens eksos tone.

Instruksjoner

• Drive bakhjulene av bilen på et sett med ramper, og sikre på parkeringsbremsen.

• Fjerne lyddemperen fra tailpipe. Hvis lyddemperen er sveiset på halen røret, kutt den av benytter en baufil. Hvis lyddemperen er en "slip på" lyddemper, betyr det glipper på slutten av eksosrøret, fjerne ut boltene som fester lyddemper klemmen med en socket skiftenøkkel og skyv lyddemper av eksosrøret. Sistnevnte scenario er den vanligste på sen-modell biler.

• Skyv baksiden av ytelse lyddemper på tailpipe, og sikre det bruker komprimering leiren, socket og ratchet. De fleste ettermarkedet ytelse eksosanlegg er "sett på" og krever ingen sveising å feste. Hvis du så velger--- og har tilgang til en sveiser---kan du sveise lyddemper på. Vær oppmerksom på at denne metoden oppretter mer arbeid når erstatning lyddemper brenner ut, men.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com