Hvordan sette opp en skriver for ekstern pålogging

May 24

Sette opp en skriver for ekstern pålogging er en utmerket måte å øke verdien av skriveren og øke produktiviteten til ansatte. Med arbeidere spredt over hele verden og mange ansatte jobbe hjemmefra, det er mer viktig for selskaper å vite hvordan du konfigurerer en ekstern skriver for alle sine ansatte å dele.

Instruksjoner

1 Installere et nettverkskort på skriveren. Nettverkskort er tilgjengelig fra skriverprodusenten eller fra mange leverandører. Mange skrivere selv komme med innebygd nettverkskort, så hvis ekstern utskrift er en prioritet vurdere nettverk klar modell.

2 Plasser skriveren nær en åpen porten og kjøre en nettverkskabel fra nettverkskortet på skriveren til nettverksporten på veggen.

3 Bruke skriverens nettverk-meny til å programmere en unik IP-adresse i skriveren. Dette er adressen datamaskinen brukere trenger for å koble til skriveren og sende jobber til den.

4 Gi IP-adressen til skriveren til dem som trenger å skrive ut eksternt til den. Spør brukere til å klikke på "Start", velg "skrivere og telefakser-menyen og velg"Legg til en skriver." Velg "Lokal skriver" og uncheck "Automatisk søk" knappen og klikk "Neste".

5 Velg "Opprett en ny Port" og velg "Standard TCP/IP Port." Angi IP-adressen som er programmert inn i skriveren og klikk "Neste". Fortsette til sist skjermen og klikk "Finish" din ekstern skriver er nå satt opp og klar til bruk.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com