Skrive ut til en faks

August 9

Skrive ut til en faks

Trykking på en faksmaskin er et alternativ til å bruke en skriver i tilfelle ikke er tilgjengelig. Nesten alle dokumentet skrives ut en faks akkurat som den gjør en standardskriver. Du kan skrive ut til en ekstern faks, en i ditt eget hjem eller på et sted hvor en fakstjeneste tilbys og noen ønsker å motta dokumentet. En faksmaskin kan stå som en skriver hvis du har en telefonlinje for å koble til det og et dokument skal skrives ut.

Instruksjoner

1 Koble telefonlinjen til datamaskinen. Dette er måten dataene sendes til faksmaskinen.

2 Åpne dokumentet du vil skrive ut.

3 Klikk "Print" i filen dialogboksen som åpnes på toppen, til venstre på siden. Klikk "Faks" under kategorien "Velg skriver" og deretter "Print." Når faksveiviseren åpnes, klikk "Neste".

4 Fyll inn skjemaet i boksen faks mottaker. Dette er hvor du vil plassere telefonnummeret til faksmaskinen du skriver til og navnet på personen som mottar det hvis nødvendig. Klikk "Neste".

5 Velg en forside fra den neste dialogboksen hvis du ønsker å legge én til dokumentet. Klikk "Neste". Klikk "Neste" for å skrive ut faksen umiddelbart, på tidsplan-siden som følger. Siste dialogboksen, klikk "Finish." Dette bør skrive ut dokumentet til faksmaskinen.

Tips og advarsler

  • Denne artikkelen forutsetter at du har fakskomponenten allerede satt opp på datamaskinen. Alltid være sikker på at du skriver ut dokumenter på et sikkert sted hvis de inneholder sensitiv informasjon. Faksmaskiner er ofte i offentlig og synlig under utskrift.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com