Hvordan du justerer en Scooter forgasser

March 18

Hvordan du justerer en Scooter forgasser

Forgasseren i en scooter gir kritiske blanding av drivstoff og luft som strømmer inn i motoren. I sin tur bruker motoren denne blandingen med en tennplugg opprette forbrenning og energien som går motordeler. Forstå hvordan å justere og finjustere en forgasser og delene kan bidra til å løse problemer med motoren sputtering, flom (mye gass), kjører mager (for lite gass), og kan forbedre ytelsen. Mye av prosessen innebærer bare forstå hvordan justere ulike deler.

Instruksjoner

• Finn ledig skruen på siden eller toppen av forgasseren. Finne en vri ekstern type skrue eller en som går via skrutrekker. Med motoren på, vri skruen 1/4 slå. Varsel endringen i turtall hente. Redusere motor tomgangen ved å vri skruen i motsatt retning. Finne hastigheten der motoren flått konsekvent uten sputtering eller racing raskt. Holde nålen i denne posisjonen for optimal inaktiv.

• Åpne forgasseren for å justere mellomtoner og høyhastighets-ytelse. Fjern forgasseren fra sin montering på scooter. Skru forgasser kroppsdeler med en skrutrekker eller en halvmåneformet fastnøkkel til interne jets og nåler. Undersøke jets og nåler og se din brukerhåndboken eller butikk håndboken for riktig spyling i forhold til motorstørrelse. Øke jets med større jetfly å gi mer drivstoff eller redusere drivstoff med mindre jet størrelser. Nærbilde forgasseren med nye pakninger og installere det på scooter.

• Finn luft/drivstoff blanding nålen på siden av forgasseren. Juster denne p ved å vri det med en skrutrekker. Sett den til plasseringen angitt i din brukerhåndboken eller butikk håndboken i forhold til motorstørrelse.

• Undersøke choke og throttle kabler koblet til forgasseren. Finne ut om det finnes noe slakk i chokekablen. Fjerne slakk ved å stramme gass kabel installasjonen i håndtaket og forgasseren. Sjekk for å sikre at strammere kabelen er svar bedre og raskere.

• Teste scooter etter at justeringene. Kjøre den rundt sakte på middels hastighet så på rask rekkevidde hastighet. For hver fart test kjøre i ca fem minutter så dra over. Bruk en socket fastnøkkel og trekke ut tennpluggen. Bekreft pluggen ser sjokoladebrun på spissen. Endre forgasser justeringene til litt mindre drivstoff hvis spissen er fet svart. Endre forgasser innstillingene til mer drivstoff hvis spissen er kalkholdig hvitt. Fortsette å justere og testing før tennpluggen spissen ser sjokolade brun i fargen.

Tips og advarsler

  • Har ekstra forgasser jets og pakninger til på scooter kan du foreta justeringer på veien bør du være på langtur høyde endringer.
  • Forgasser justerer kan påvirke ytelsen til din scooter, noen ganger negativ forhold til fabrikkinnstillinger. Hvis du ikke er sikker på hvordan du skal gå om endringer, la enten en forhandler gjøre endringer for deg eller arbeide med en erfaren scooter mekaniker vise deg fremgangsmåten.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com