Hvordan sjekke & endre en PCV ventil på en Volvo 850

July 28

Hvordan sjekke & endre en PCV ventil på en Volvo 850

PCV ventilen, kjent som positive crankcase ventilasjon ventilen, er en komponent i din Volvo-850 og er ansvarlig for å sende brent gasser fra crankcase til forbrenning chamber. Ventilen er en viktig komponent i å redusere trykket i crankcase. Som trykket bygger seg opp, er komponentene rundt crankcase i fare for å bli skadet. Overdrevent press kan forårsake olje til å sive gjennom sel og lekkasje i ulike komponenter. Det er vanlig for ventilen for å bli tett over tid. Hvis ventilen blir tett, er det viktig at du sjekker og erstatte den så snart som mulig.

Instruksjoner

• Deaktivere Volvo-850 og la motoren og komponentene avkjøles i 30 minutter.

• Åpne panseret på Volvo 850 ved å trykke på utløserknappen for hette i bilen. Finn PCV ventilen; ventilen er identifisert som en liten gummi ventilen på motoren crankcase. Du vil også se en liten slange som stikker ut av slutten av ventilen. Hvis nødvendig, kan du lese Volvo 850 brukerhåndboken for mer informasjon.

• Koble slangen fra ventilen ved å trekke slangen ut av ventilen. Slangen vil gå av ventilen med minimal kraft.

• Slå på motoren på Volvo 850. Plass fingeren over hullet i ventilen hvor slangen var tilkoblet. Hvis du føler en sterk sugekraft, arbeider ventilen riktig og fint. Hvis du ikke føler en sterk sugekraft, ventilen kan være tett og må byttes.

• Slå av motoren på Volvo 850. Bruk nål nebbtangen og grep ventilen. Trekk ventilen av crankcase.

• Installere den nye ventilen ved å sette ventilen på plass på crankcase. Slangen inn nye PCV ventilen. Sikre nye ventilen på plass ved å skyve det ned til det låses på plass. Lukke panseret på Volvo; Trekk opp på panseret å sikre panseret slår riktig.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com