Hvordan å fokusere en Canon PowerShot S5

May 16

Hvordan å fokusere en Canon PowerShot S5

Canon PowerShot S5 IS er utformet for å bygge bro mellom en oppføring nivå, kompakt pek og skyt digitalkamera og en full størrelse digital SLR kameraet. Som alle pek og skyt digitalkameraer, kan den S5 IS opereres med en full autofokus-modus. Mens du bruker auto-fokus, en annen funksjon av S5 er---ansiktsgjenkjenning, et alternativ som gjør kameraet til å spore opp til ni individuelle ansikter---kan brukes. Men har kameraet også manuell fokus og makro fokus alternativer tilgjengelig ved å trykke på en knapp.

Instruksjoner

• Bruk funksjonen autofokus ved å slå på kameraet som dette er standardinnstillingen for enheten. Denne modusen fokuserer på temaer i rammen. Ansikt gjenkjennelse ansiktstrekk er også tilgjengelig når du bruker auto-fokus og kan velges med kameraets omfattende menyvalg.

• Velg manuell fokus på siden av kameraet kroppen å styre kameraet uten hjelp av autofokus. Med denne funksjonen, kan fotograf justere fokus avstand ved hjelp av en 2 x forstørret vinduet midt kameraets skjerm. Justering mekanisme for manuell fokus er det digital utfoldelse og innebygde fireveis kontrolleren.

• Trykk "Makro" fokus, ligger under knappen "Manuell" fokus når fotografere små gjenstander, som vanndråper eller insekter. Hold nede knappen som har et ikon av en blomst på det, to sekunder inn "Super Macro"-modus, som vil tillate for enda større fokus for.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com