Hvordan sammenligne forsetet rom i biler

April 25

Hvordan sammenligne forsetet rom i biler

En av de viktigste aspektene ved kjøp er å finne et interiør som passer dine behov. Selv om stilen er også viktig, gjelder det vanligvis andre funksjonalitet. Når du sammenligner interiør størrelsen på forskjellige biler, alltid huske på hva du trenger. Hvis du har en familie av seks, er sjansene en todørs sportsbil er ikke det beste valget. Når du vet hva du søker etter, finne en maskin som passer er like enkelt som å sammenligne interiør spesifikasjonene for ulike modeller.

Instruksjoner

Internett sammenligning

• Slå på datamaskinen. Mens den starter, skriver du ned eventuelle krav du og din familie har om bilen interiør størrelse og sitteplasser. Hvor mange personer du vanligvis transportere samtidig og hvor mye Last du vanligvis bære.

• Åpne en nettleser og gå til et nettsted som vurderinger biler og viser spesifikasjoner (se ressurser). Velg kategorien størrelse du tror som best passer dine behov. For eksempel hvis du har en stor familie, vurdere starter med minibusser eller SUVer, begge tilbyr en rekke sitteplasser.

• Les anmeldelser av flere modeller å få ekspert innsikt og mening om ytelse og spesifikasjoner av bestemt kjøretøyet. Åpne tekniske spesifikasjoner; avhengig av området du bruker, de kan være oppført på samme side som anmeldelsen, men du kan ha en bestemt kategorien eller koble merket "Spesifikasjoner" eller "Spesifikasjoner."

• Gjennomgå interiør spesifikasjoner. Mange nettsteder tilbyr detaljer om antall seter, Last rom samt takhøyde, benplass, hip rom og plass for hver passasjer, forteller deg nøyaktig hvor mye plass hver person vil ha. Ønsker du litt av en visuell sammenligning, sitte ned og bruke et målebånd for å måle ut oppført interiør spesifikasjonene, men forvent ikke resultatene være helt nøyaktig.

• Velg noen topp contenders basert på spesifikasjoner du har vurdert, sammenlignet med spesifikasjonene du skrev ned.

Personlig sammenligning

• Besøk eller gjør en avtale med forhandlere som bærer modellene du vurderer. Når du viser den første bilen, sitte i førersetet, foran passasjersetet og minst en av baksetene å få en klar idé om hvor mye plass som er tilgjengelig for hver passasjer.

• Prøvekjøring noen modeller som synes å ha nok plass basert på din første dommen å evaluere hvordan bilene håndtere og finne ut hvilke du foretrekker, basert på faktisk kjører dem.

• Fortsett å begrense resultatene til du har funnet et kjøretøy som passer dine krav. Før du kjøper, ta med hele familien å sikre at du ikke har oversett problemer eller klager angående plass.

Tips og advarsler

  • Hvis du har små barn, konto for alle barneseter og kontroller at de trygt passer i baksetet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com