Hvordan å fortelle hvis din Timing belte skiftes

June 7

Hvordan å fortelle hvis din Timing belte skiftes

Gjennomsnittlig timingen belte er utformet for å vare om lag 100.000 miles. Denne gangen kan redusere overdreven kjøring, for eksempel gjennomsnitt mer enn 10000 miles per år. Sjekke for tegn på slitasje og vite kjøreforhold og livet av kjøretøyet kan hjelpe du avgjøre når den beste tiden å erstatte timingen belte. Hen timing belte jobb, i hovedsak regulere motoren, reparere en timing belte er sjelden et alternativ og de fleste mekanikk råd mot den.

Instruksjoner

• Åpne panseret, med bilen slått av, og Finn timingen belte. Visuelt observere beltet, at om det er tydelig underskriver av slitasje som tørking, sprengning eller fraying på kantene. Merk også kilometerstand på bilens kilometerteller; Hvis kilometerstand leser over 100.000 miles reist, og disse er kjent for å være den opprinnelige miles på bilen, kan kilometerstand alene være grunn nok til å ha timingen belte erstattet.

• Starte bilen og la motoren kjører inaktiv. Hvis motoren har begynt å kjøre varmere, eller tomgang høyere og muligens vibrerende eller riste kjøretøyet, dette kunne være indikativ av en timing belte svikter. I tillegg nevne noen mekanikk banke eller tikkende lyder fra motoren når tidspunktet beltet går dårlig.

• Kjør bilen til et lite område, ikke på gata, å vurdere om bilen er backfiring. Dette er en umiskjennelig skudd som støy som skjer noen ganger, særlig i eldre biler, når tidspunktet beltet går dårlig. Dette skjer oftest når seg. Når gasspedalen er tråkket på, hvis motorturtall fort eller sakte sammenlignet med "vanlige" og i forhold til trykket brukt fots førerens, kan dette være et symptom på tidspunktet beltet blir av. Med andre ord, timingen belte er kjører for fort eller for sakte og påvirker motoren generelt.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com