Hvordan sveise oksygen acetylen

May 19

Hvordan sveise oksygen acetylen

Oksygen acetylen sveising, referert noen ganger til som "gass" sveising, bruker acetylen gass som drivstoff for sveisepistol. Flammen produsert av en oksygen-acetylen sveising fakkelen varmer metaller du er sveising og får dem til å smelte sammen bånd delene med resulterende sveis sømmen. Skjønt ikke oksygen acetylen sveiser som estetisk tiltalende som opprettes med andre metoder, de er rask og lett å produsere samtidig sterk nok for de fleste sveising behov.

Instruksjoner

• Rengjør fakkelen munnstykket og metall du har tenkt å sveise. Bruk en metall renere på metall, deretter børste den med en stål-bristled pensel laget for bruk på metall fjerne noen små partikler som finnes. Skitt eller urenheter igjen på metallet kan forårsake problemer eller svakheter i sveis.

• Klemme metall brikker til bordet ditt arbeid, eller ellers sikre dem på plass. Brikkene må ha et lite mellomrom mellom dem, som vil bli fylt med sveisen. Kontroller at de ikke kan flytte enkelt å hindre bevegelse som kan ødelegge sveise.

• Montere sveisepistol for hånd, feste munnstykket du renset. Når gasstrykket på oksygen og acetylen tankene å sørge for at hver enkelt har minst 50 pund pr. kvadrat tomme (psi) av trykk, og koble ledninger på lommelykten.

• Slå hovedkranen av acetylen tank halv sving, og åpne acetylen pin ventilen på fakkelen. Justere regulatorventil på acetylen tank inntil du har 5 psi press, og deretter lukke pin ventilen. Slå hovedkranen av oksygentank halv sving, og åpne oksygen pin ventilen på fakkelen. Justere oksygen regulator ventilen før du har 10 psi press med oksygentank, og lukk deretter at pin valve også.

• Satt på en sveising maske og hansker. Åpne acetylen pin ventilen litt slik at du kan høre gass unnslippe, deretter lett gassen med gass spiss. Justere acetylen til flammen så vidt berører munnstykket, så åpen oksygen pin ventilen sakte til flammen blir blå.

• Flytte tuppen av flammen over kanten av metall brikker til metall begynner å lyse røde. Fortsett flyttingen flammen, slik at mer av det å ta biter av metall til små bassenger av smeltet metall begynner å vises.

• Flytte flammen i en sirkelbevegelse å virvle smeltet metall sammen beveget seg sakte nedover sømmen du er sveising. Kontroller at du ikke flytter langs sveis sømmen for raskt, eller du vil kjøre ut av smeltet metall og må danne mer. Fortsette sveising bitene til bassengene fra hver brikke er blandet langs hele sømmen.

• Lukk oksygen pin ventilen når du er ferdig med å sveise og vil avslutte fakkelen. Når du slår av oksygen, lukke acetylen pin ventilen. Slå av hovedkranen med oksygentank og åpne ventilen regulator avmerkingen gassledningen. Gjenta dette med acetylen tank, deretter koble gass linjene fra sveisepistol. Lukk ventilene regulator og demontere fakkelen for rengjøring og lagring.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid en sveising maske eller andre Øyevern når du tenner en sveisepistol å beskytte øynene mot skade. På samme måte bære tunge welding hansken og Langermede skjorter å beskytte huden fra forbrenning.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com