Hvordan fylle blekkpatronen for Kodak EasyShare 5500 skriveren

September 12

Hvordan fylle blekkpatronen for Kodak EasyShare 5500 skriveren

Kodak EasyShare 5500 er en alt-i-ett-skriver med muligheten til å kopiere, skanne, skrive ut og fakse. Det har to blekkskriver kassetter: svart og farge. Blekket i holdes på plass av en liten svamp inni kassetten. Hvis du fyller disse patronene med en blekk refill kit, kan du spare mye penger i det lange løp. Fylle kassetten er også bedre for miljøet, siden du bruker plast kassetten.

Instruksjoner

Svart kassett påfyll

1 Legge ned noen ark av avisen på arbeidsområdet og sette på et par gummihansker å hindre blekkflekker.

2 Fjern den svarte blekkassetten fra skriveren.

3 Varme opp metalldelen av en kartnål med en lettere i flere sekunder.

4 Undersøke den øverste delen av kassetten for bokstaven "K" Skyv varme stiften gjennom brev for å lage et hull for nålen.

5 Fyll opp blekk sprøyten med 10 ml. svart. Sette inn nålen inn i hullet på kassetten. Langsomt trykk ned på stempelet slipp blekk og Mette svampen inne.

6 Plass et stykke av tape over hullet for å forsegle den. La patron sitte over natten slik at håndskriften kan trenge hele svamp. Setter kassetten inn skriveren og start utskriften.

Farge blekkpatron påfyll

7 Legge ned noen ark av avisen på arbeidsområdet og sette på et par gummihansker å hindre blekkflekker.

8 Lirke av forsiden av blekkpatronen med kniv. Det er ett hull for hver farge (magenta, cyan og gule). Holde en stift i hvert hull å kontrollere fargene.

9 Fyll opp blekk sprøyten med 5 ml. enten magenta cyan og gule blekk. Sette inn nålen inn i hullet på kassetten. Langsomt trykk ned på stempelet slipp blekk og Mette svampen inne.

10 Gjenta trinnet ovenfor for hver farge, med en ny sprøyte for hverandre.

11 Sett på dekselet til patron og tape den ned med duct tape. La patron sitte over natten slik at håndskriften kan trenge hele svamp. Setter kassetten inn skriveren og start utskriften.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com