Hvordan la øynene blå i svart & hvit bilder med Photoshop

February 28

Hvordan la øynene blå i svart & hvit bilder med Photoshop

Adobe Photoshop inneholder en rekke kraftige verktøy som lar deg justere og forbedre bilder for å lage slående bilder. Photoshop kan du de mette fargebilder til svart-hvitt. Bruke en lagmaske, kan de mette et fargebilde og bevare små områder med fargen i bildet for å markere levende bilder. Bruk denne effekten når du vil opprette et svart-hvitt bilde med begrenset farge elementer som øynene eller bekledning rekvisita.

Instruksjoner

1 Åpne bildet i Photoshop. Høyreklikk "Bakgrunnslaget" i lagpaletten, og velg "Duplisert lag." Arbeider på et duplisert lag i stedet for bakgrunnen kan du enkelt korrigere eventuelle feil du kan gjøre.

2 Klikk "Øye"-ikonet ved siden av bakgrunnslaget. Dette deaktiverer bakgrunnslaget og hindrer deg i å utilsiktet redigering. Klikk på Dupliser laget i lagpaletten.

3 Klikk "justeringslag"-knappen nederst på "Layers" palett. Velg "Hue/Saturation" fra menyen. en lagmaske over duplisere laget i lagpaletten og en justeringer-dialogboksen åpnes.

4 Glidebryteren "Metning" helt til venstre. Dette saturates de fargen i fotografiet og forvandler det til et svart-hvitt bilde.

5 Sett forgrunnsfargen din til "Svart" (#000000) og velg en pensel til å male på lagmaske. Velg lagmasken lagpaletten.

6 Maling over områdene du ønsker å være farget. Fargen tilbake til disse områdene når du maler.

Tips og advarsler

  • Bruk en myk børste ved maling på laget maske for å blande fargeeffekt med de mettet området.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com