Problemer med trådløst til min HP 8500

December 29

Mens HP Officejet Pro 8500 skriveren tilbyr bekvemmeligheten av utskrift fra en datamaskin uten behov for en hard-lined tilkobling, kan denne trådløs utskrift funksjonen noen ganger utgjør problemer for brukeren. Heldigvis tilbyr skriverens offisielle brukerveiledningen feilsøkingstips for å reparere trådløse utskriftsproblemer. HP lansert 8500 i 2009. Ifølge elektronisk produkt gjennomgang ressursen CNET anmeldelser, HP 8500 tilbyr "bransjeledende utskriftshastighet," "utmerket kvalitet utskrifter," og "smertefri 802.11b / g trådløst oppsett."

Trådløs tilkobling deaktivert

Hvis trådløs evnen til HP 8500 er slått av, vil du kunne sende utskriftsjobber trådløst til skriveren. For å bøte på dette problemet, slår du skriverens trådløs tilkobling på ved å trykke og holde "Trådløs" knappen i tre sekunder. Du vil vite det HP 8500 trådløs er når den blå indikatorlampen ved siden av "Trådløs" lyser.

Tilkoblet Ethernet-kabel

I tillegg til å kunne koble til nettverk benytter dens trådløs evnen, kan det HP 8500 koble til nettverk med en Ethernet-kabel. Men hvis en Ethernet-kabel er koblet til det HP 8500, kan du ikke skrive ut trådløst. Du løser dette problemet, alltid koble en Ethernet-kabel, hvis den finnes, fra HP 8500 før du iverksetter trådløse utskriftsjobber.

Kan ikke koble til et trådløst nettverk

I noen tilfeller kan det HP 8500 mislykkes å koble til et trådløst nettverk selv etter at du har aktivert trådløs funksjonalitet og koblet en Ethernet-kabel. For å bøte på dette problemet, slå av strømmen til den trådløse ruteren og det HP 8500 og deretter aktivere dem igjen i denne rekkefølgen: ruteren første og HP 8500 andre. Hvis denne fremgangsmåten ikke, slå ruteren og skriveren igjen, men denne gangen slå av datamaskinen. Som HP 8500 manuell notater, kan starte datamaskinen noen ganger løses nettverk kommunikasjonsproblemer. En alternativ tilnærming er å kjøre en "trådløse Nettverkstest" på HP 8500. For å kjøre testen, trykk og hold knappen "Trådløs" og trykk på "Fortsett"-knappen to ganger.

Får ikke tilgang til den innebygde nettserveren

Selv om datamaskinen og HP 8500 har fungerer trådløst nettverksforbindelser, vil du ikke kunne sende utskriftsjobber til HP-8500 med mindre de to enhetene er på samme nettverk. Du kan kontrollere at de to enhetene er på samme nettverk tilgang til den trådløse ruteren er innebygd nettserver (EWS). Hvis du ikke får tilgang til EWS, er dette trolig på grunn av et problem med brannmur. For å løse dette, må du midlertidig deaktivere eventuelle brannmurprogrammer som datamaskinen kan kjøre. Hvis forhindrede firewall fungerer ikke, konfigurere brannmurinnstillingene slik at datamaskinen og HP 8500 kan kommunisere med hverandre over et delt nettverk.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com