Lover i Utah på farget bilvinduer

May 4

Lover i Utah på farget bilvinduer

Enten det er å holde varm gjenskinn fra solen eller nysgjerrige stirrer av paparazzi, tint folk deres bilvinduer for en rekke årsaker. Tonede Vinduer også begrense synlighet for politi, noen har begrenset bruken og bileiere ønsker å tone sine vinduer må utdanne seg på lovene i sin stat. Utah har spesifikke lover detaljering hvor mye missfarging og hva slags fargetone kan brukes på bilen vinduer i sine grenser.

Frontruten og vinduet mot bakgården

Frontruter må tillate minst 70 prosent av lys i. Denne prosentandelen fremkommer ved å se på lyset kan passere gjennom både lagt fargetone og alle opprinnelige glass «røyke.» Missfarging er tillatt langs toppen av frontruten, ikke kommer under bilen produsentens AS-1 linje eller mer enn fire inches, som er lavere. Missfarging er også tillatt i nederste venstre hjørne av frontruten, strekker seg ut til tre inches fra venstre kant og opp til fire inches fra nederkant.

Bakruten kan fargede til noen mørke, så lenge ingen reflekterende missfarging brukes.

Og bakside Vinduer

Front sidevinduene kan fargede hvis 43 prosent eller mer lys i. Baksiden windows kan fargede til alle mørke.

Andre bestemmelser

Hvis vinduet tilbake er farget, så er sidespeil nødvendig på begge sider av bilen. Vindu missfarging kan være i alle farger, men det kan ikke være metallisk eller reflekterende.

Straffer

Brudd på Utah lover på bilen vindu missfarging er ansett som en klasse C forseelse. Klasse C forseelse i Utah er straffes med en maksimal fengsel 90 dager og en stor bot på opp til $750.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com