Dreiemoment konverteringsprogrammer forklart

August 14

Kjøretøy utstyrt med automatgir bruke såkalt istedenfor en clutch, som gjør bilen til inaktiv uten propelling bilen. Når bilens motor har nådd en viss hastighet, routs dreiemoment konverter strømmen som produseres av motoren til overføring. Dette kalles dreiemoment konverter "stall speed."

Hva en dreiemoment konverter gjør

Såkalt faktisk gjør tre oppgaver: først såkalt overfører kraften genereres av motoren i overføringen drivaksel. Dernest multipliserer det dreiemoment produsert av motoren å gi motoren en mekanisk fordel av om forholdet 2:1. For det tredje, såkalt viser overførings foran pumpen til å produsere det hydrauliske trykket overføring krever riktig funksjon.

Komponentene i et dreiemoment-konverter

Såkalt bør betraktes som. Halvparten koblet til motoren kalles foran skall eller "impeller," mens halvparten koblet til overføring kalles bakre skallet. Mellom pumpehjulet og bak skallet er stator, turbinen og sprag.

Dreiemoment konverter prosessen

Turbinen kobles til hoved akselen av overføringen og pumpehjulet legger veivakselen, som forårsaker det å spinne på turtall. Som pumpehjulet spinner, det trekker i girolje gjennom midten, deretter tvinger at væske ut av sin finnene. Sterkt presset væsken fungerer deretter på bladene på turbinen, som forårsaker turbinen å spinne. Når pumpehjulet roterer raskere enn turbinen, stator opererer omdirigere girolje tilbake til pumpehjulet å øke trykket som væsken utøver mot fins av turbinen ved lave hastigheter, som multipliserer dreiemoment. Hvis overføringen er i utstyr motoren går på tomgang, bruk bremsen årsakene nok dra tillate pumpehjulet å spinne uavhengig turbinen.

Stall hastighet

Stall hastighet er den maksimale hastigheten som turbinen kan bli holdt jevn i åpne gass. Enkelt sagt, en omformer stall hastigheten er hastigheten som en motor skal slå, målt ved omdreininger per minutt eller "RPM," å begynne å flytte bilen. Som motoren hastigheten øker, stator innenfor den omformer spinn med resten av konverteringsprogrammet, og er ansvarlig for å få bilen flytte når gasspedalen er deprimert.

Velge Stall hastighet

Hvordan velge en dreiemoment konverter stall hastighet er langt den vanligste spørsmål angående dreiemoment konverteringsprogrammer. Viktig faktor å huske er at konverteringsprogrammets stall hastighet hastigheten som motoren må slå før bilen begynner å flytte. Bilentusiaster erstatte ofte lager omformer med en som tillater motoren å nå en høyere hastighet før bilen begynner å bevege. Forsinke punktet der bilen begynner å flytte tillater motoren å nå hastigheten der det begynner å gjøre sin makt. Lager omformere har vanligvis en stall hastighet mellom 1400 til 1800 rpm, mens litt modifisert motorer kan bruke en omformer med en stall hastighet på ca 2400 RPM. Rase søkemotorer bruker ofte dreiemoment omformere med en stall hastighet på 3500 RPM.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com